Ο πρωταγωνιστής του Hangover αποκαλύπτει τον λόγο που έκοψε το ποτό

Ο πρωταγωνιστής του Hangover αποκαλύπτει τον λόγο που έκοψε το ποτό

Πως ξεπέρασε το προσωπικό του Hangover ο γνωστός ηθοποιός

Ο Bradley Cooper, ένας από τους πρωταγωνιστές των ταινιών Hangover, φαίνεται πως, μέχρι κάποια ηλικία, είχε μεταφέρει στην πραγματική του ζωή κομμάτι του ρόλου του στις, σχεδόν cult πια, ταινίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό The Hollywood Reporter, ο 37χρονος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο αυτή της ζωής του κατα την οποία το ακοοόλ, και τα ναρκωτικά, αποτελούσαν από τα αγαπημένα του..."σπορ".
"Extreme sports" μάλιστα, όπως αποδείχθηκαν, μιας και όπως περιγράφει ο ίδιος, παραλίγο να του κοστίσουν την ίδια του τη ζωή. "Ήταν σε ένα πάρτυ, όπου είχα πιεί. Πολύ. Και ήθελα να δείξω σε όλους πόσο "σκληρός" ήμουν", λέει ο ίδιος. "Βάλθηκα λοιπόν να κοπανάω το κεφάλι μου στο τσιμεντένιο πάτωμα, προκειμένου να το σπάσω. Το πάτωμα. Είναι προφανές πως δεν τα κατάφερα. Το μόνο που πέτυχα ήταν να μεταφερθώ με ανοιγμένο κεφάλι στο St. Vincent's Hospital, όπου μου έκαναν ράμματα".

Από τότε, όπως λέει, δεν έχει ξαναγγίξει ούτε ναρκωτικά ούτε αλκοόλ. Γεγονός που του άλλαξε τόσο τον τρόπο που βλέπει τη ζωή, όσο και την καθημερινότητά του
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως θεωρείται τα τελευταία χρόνια ένας από τους πλέον υποσχόμενους άντρες πρωταγωνιστές στο Hollywood.


Διαβάστε επίσης:

To τελεσίγραφο της Victoria Beckham στον David

Αυτή είναι η top ενδεκάδα των... ημίγυμνων αγοριών!