VMA Report: Το αγορίστικο κούρεμα της Rihanna, η punk Miley, η έγκυος Amber και άλλα πολλά!

VMA Report: Το αγορίστικο κούρεμα της Rihanna, η punk Miley, η έγκυος Amber και άλλα πολλά!

Τι είδαμε στο φετινό κόκκινο χαλί των βραβείων του MTV;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έλαβαν χώρα τα Video Music Awards του MTV και φυσικά οι αγαπημένοι celebrities του νεανικού κοινού τίμησαν το κόκκινο χαλί με ιδιαίτερες εμφανίσεις. Ποιοι έκαναν τη διαφορά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο;

H Miley Cyrus ήταν η πρώτη που μαγνήτισε τα βλέματα με μία μαύρη τουαλέτα με διαφάνειες και αβυσσαλέο ντεκολτέ. Η κοντούλα star βρήκε τρόπο να ψηλώσει λίγο ακόμη σηκώνοντας τα κοντοκουρεμένα της μαλλιά. Ωραία αντίθεση το punk pixie look με το φόρεμα αλλά θα έδειχνε καλύτερο αν το μαλλί ήταν λίγο πιο κοντό! Ε, περίπου σαν της Pink που σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε με παρόμοιο look. Μετά από καιρό την είδαμε και με τον σύζυγό της Carey Hart, να ποζάρει στους φωτογράφους καθώς του δίνει ένα... δαγκωτό φιλί!

H Demi Lovato προτίμησε ένα πιο casual σύνολο σε μαύρο με αρκετές παγιέτες και δέρμα- δεν μας εντυπωσίασε να σημειώσουμε- ενώ η Katy Perry επέλεξε ένα μαύρο διάφανο φόρεμα με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες σε συνδυασμό με μακριές τρέσσες. Επίσης όχι και τόσο καλή επιλογή αν και η Katy Perry παρότι συμπαθέστατη δεν φημίζεται για τις άρτιες στιλιστικά επιλογές της. H Alicia Keys φόρεσε μία γυαλιστερή τουαλέτα με σκίσιμο και έδειξε το νέο της κοντό κούρεμα επίσης- ενώ οι πιο κλασικές Ke$ha και Zoe Saldana προτίμησαν εφαρμοστά μίνι φορέματα που τους ταίριαζαν πολύ.

Εντυπωσιακή παρόλα αυτά η Rihanna που έβγαλε τα μακριά extensions και μάλιστα κούρεψε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά της, αναδεικνύοντας το όμορφο πρόσωπό της. Με μία λευκή τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της και κόκκινο κραγιόν έδειχνε απλά υπέροχη. Η Taylor Swift με τη σειρά της, προτίμησε ένα business σύνολο που θύμιζε πολύ σμόκιν. Θηλυκή όσο ποτέ μέσα στο ανδρόγυνο outfit της έκανε μία από τις πιο chic εμφανίσεις της.

Συνεχίζοντας να τονίσουμε ότι από την παρέλαση των αστέρων δεν έλειψαν και οι ολόσωμες φόρμες. Τρεις στο σύνολο αλλά 'εκτυφλωτικές' (#diplis_anagnwsis). Tόσο η Nicki Minaj όσο και η Rita Ora τόλμησαν ολόσωμες φόρμες κεντημένες με κρυστάλλους. Εδώ να πούμε ότι τόσο θάρρος καμιά φορά δεν χρειάζεται. Άλλος ένας καλλιτέχνης που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας ήταν ο Alexander Antebi του group Conquistador με το ροζ συνολάκι του! Τα σχόλια δικά σας...

Για να ανακάμψουμε περνάμε στην υποδειγματική και πάντα σικάτη Emma Watson, που εμφανίστηκε στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στο Perks of Being a Wallflower, Ezra Miller.

Τέλος, μία από τις καλύτερες εμφανίσεις ήταν η στιγμή που το μοντέλο Amber Rose και ο γνωστός ράπερ σύντροφός της Wiz Khalifa, σταμάτησαν στο κόκκινο χαλί και έδειξαν την κοιλίτσα της Amber δηλώνοντας ευτυχισμένοι όσο ποτέ για το μωρό που περιμένουν! (Παρένθεση: Σαν πολύ χλωμή/άσπρη δεν φαίνεται η Amber;)

Διαβάστε ακόμη:


Christina Aguilera: «Μ’ αρέσει να έχω οπίσθια και να δείχνω το ντεκολτέ μου»

H πρώτη εμφάνιση της Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί (την ίδια στιγμή που ο Rupert Sanders την χαρακτηρίζει «απίστευτη και αψεγάδιαστη»)

H νέα μανία στο Hollywood: Άντρες με βαμμένα νύχια!