Το νέο, τεράστιο tattoo της Rihanna

Το νέο, τεράστιο tattoo της Rihanna

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα ακόμα τατουάζ στη συλλογή της, ως φόρο τιμής στη πρόσφατα αποθανούσα γιαγιά της.

Η αγάπη της Rihanna για τα τατουάζ είναι γνωστή σε όλους πλέον, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γεμίσει το σώμα της με «μελάνι» από την κορυφή ως τα νύχια. Πρόσφατα ο φακός των παπαράτσι είχε πιάσει την 24χρονη ποπ σταρ με γάζες πάνω από το στομάχι της, σημάδι πως είχε «χτυπήσει» άλλο ένα tattoo στο σώμα της. Και για να μην μείνουμε με την απορία, η RiRi αποφάσισε να μας το αποκαλύψει η ίδια.

Κρατώντας το γυμνό στήθος της με τα χέρια της, η Rihanna έβγαλε φωτογραφία το νέο της «στολίδι» και το ανέβασε στο Instagram: μια πολύ μεγάλη απεικόνιση της Αιγύπτιας θεάς Ίσιδας, γονατισμένης και με τα τεράστια φτερά της να απλώνονται κατά μήκος κάτω από το στήθος της τραγουδίστριας.

Μαζί με την φωτογραφία, η Rihanna τουίταρε: «Θεά Ίσις - η απόλυτη γυναίκα - Το μοντέλο για τις μελλοντικές γενιές - #GRANGRANDOLLY - πάντα μέσα στην καρδιά μου», αφήνοντας να εννοηθεί πως η επιλογή του τατουάζ ήταν άμεσα επηρεασμένη από την λατρεμένη της γιαγιά, η οποία πέθανε τον Ιούλιο έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Ο κατήφορος της Rihanna δεν έχει τελειωμό

Ποια διάσημη τραγουδίστρια βλέπει όνειρα πονηρού περιεχομένου με την Rihanna;

Γιατί βρε Rihanna;