Η Madonna αποκαλύπτει τα μυστικά της γυμναστικής της

Η Madonna αποκαλύπτει τα μυστικά της γυμναστικής της

Αποκτήστε το γυμνασμένο σώμα της διάσημης star

Η Madonna επεκτείνει την αυτοκρατορία της και αυτή τη φορά στον τομέα της γυμναστικής. Έτσι μετά τα γυμναστήρια "Hard Candy Fitness" που έχουν ήδη ανοίξει στη Μόσχα, στο Mexico city στο Santiago και στο Sydney, έδωσε τα χέρια με την προσωπική της γυμνάστρια Nicole Winhoffer, για μια σειρά DVD με όλα τα μυστικά εκγύμνασης της star.

Τα τέσσερα DVD με τίτλο "Addicted to Sweat" (εθισμένος στον ιδρώτα) υπάρχουν ήδη στα γυμναστήρια της Madonna, αλλά μπορεί κανείς να παραγγείλει διαδικτυακά στο www.AddictedToSweatDVD.com. Η γυμνάστρια και συνεργάτης star, εξηγεί ότι το πρόγραμμα γυμναστικής, είναι βασισμένο στην καθημερινή προπόνηση που κάνει με την τραγουδίστρια, και συνδυάζει χορευτικές κινήσεις, με καρδιοτονωτικές ασκήσεις.
Τα DVD εστιάζει σε όλες τις πτυχές της φυσικής κατάστασης: Τόνωση, ταχύτητα, ευκινησία, ενίσχυση, ευελιξία και αντοχή. Σχεδιάστηκε με στόχο να "κτίσει" ένα σώμα από την αρχή. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η εμπνεύστρια και γυμνάστρια της Madonna, η οποία στα 54 της χρόνια έχει ένα απίστευτα γυμνασμένο σώμα. Και αφού η τελειομανής Madonna την εγκρίνει, τότε σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα.
Αν θέλετε να αποκτήσετε το σώμα της Madonna και έχετε το χρόνο και την υπομονή, τότε καλή σας τύχη.