Κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά του Jude Law

Κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά του Jude Law

Ο γόης της μεγάλης οθόνης μεγάλωσε και φαίνεται πως τα μαλλιά του δεν έχουν πλέον και τη καλύτερη σχέση μαζί του.

Οι θεατές στο Toronto Film Festival πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους την προηγούμενη εβδομάδα, βλέποντας τον Jude Law να περπατά στο κόκκινο χαλί. Όχι τόσο για το γεγονός πως στα 39 του χρόνια ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ παραμένει γοητευτικός και κομψός όπως πάντα -αυτό είναι λίγο πολύ δεδομένο, αλλά για αυτό που συνέβαινε πάνω στο κεφάλι του.

Βλέπετε, όλοι θυμόμαστε την εμφάνιση του Law τον Μάιο του 2011, όταν ο φακός των παπαράτσι είχε αποκαλύψει μια εκτεταμένη φαλάκρα στο μπροστά μέρος του κεφαλιού του ηθοποιού που μόνο κολακευτική δεν την έλεγες. Όλοι, επίσης, θυμόμαστε την εμφάνισή του στο Παρίσι τον περασμένο Ιανουάριο, στην πρεμιέρα του Sherlock Holmes, όπου η φαλάκρα και οι λιγοστές τρίχες που είχαν μείνει στο κεφάλι του ήταν πιο εμφανείς από ποτέ.

Στο Toronto όμως, ο Law εμφανίστηκε με το υγιές, πυκνό, μπουκλωτό μαλλί που τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε, σαν να μην είχε περάσει μια μέρα από πάνω του και οι φωτογραφίες με την φαλάκρα να ανήκαν σε κάποιον άλλο. Στυλάτος, με μούσι και πιο γοητευτικός από ποτέ, ο Law διέσχισε το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Αnna Karenina» στο οποίο πρωταγωνιστεί με την Keira Knightley, σαν να μην έτρεχε τίποτα, παρά τα προβληματισμένα βλέμματα των φαν.

Ό,τι «μαγικό» και να έκανε πάντως, εμείς τον αγαπάμε με ή χωρίς φαλάκρα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Jude Law, οι Radiohead και οι πολικές αρκούδες

Τι μας έκρυβε τόσο καιρό ο Jude Law;