Oι top 20 tweet pics της εβδομάδας διά χειρός των stars

Γωγώ Φούντα
Oι top 20 tweet pics της εβδομάδας διά χειρός των stars

Οι celebrity δείχνουν την αστεία πλευρά του χαρακτήρα τους.

Mέρα με την μέρα, σιγουρευόμαστε όλο και περισσότερο, ότι αν το Twitter δεν υπήρχε στον μάταιο τούτο κόσμο, η ζωή των απανταχού celebrity θα ήταν εντελώς άδεια! Γιατί είναι απολύτως κατανοητό και θεμιτό κάποιος ο οποίος είναι άνεργος ή τελοσπάντων δεν έχει την πολυάσχολη ζωή των stars να σπαταλά πολύ χρόνο χαζεύοντας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά απ'ότι φαίνεται, οι διασημότεροι άνθρωποι παγκοσμίως, έχουν βάλει σκοπό ζωής να φέρουν τους θαυμαστές τους πιο κοντά στην καθημερινότητά τους και να τους κάνουν κομμάτι της. Μπορεί από την μία, να έρχεται η απομυθοποίηση, κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε παλαιότερα, αλλά από την άλλη είναι ομολογουμένως απολαυστικό να παρακολουθούμε τη ζωή τους μέσω των εικόνων που ανεβάζουν.

Kαι μπορεί να έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους από αυτούς σοβαρούς έχοντας πάρει την πόζα τους προκειμένου να φωτογραφηθούν, όπως η Victoria Beckham, αλλά όταν την βλέπουμε με μία τεράστια σακούλα στο κεφάλι ή να καβαλάει βέσπα, σε κλειστό πάντα χώρο, δεν μπορούμε να μην εκτιμήσουμε το χιούμορ της και να παραδεχτούμε ότι ακόμα και η αγέλαστη Vic έχει κάποιες πιο χαλαρές στιγμές. Αστείες πόζες ανεβάζουν κατά καιρούς και οι Miley Cyrus, Justin Bieber αλλά και Nicole Ritchie οι οποίοι δε χάνουν ευκαιρία να αστειευτούν με τους followers τους και να τους δείξουν τα νέα τους αποκτήματα όπως γυαλιά ηλίου ή κοσμήματα.

Όπως θα περίμενε κανείς, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν και τα παιδιά των stars, οι οποίοι δεν διστάζουν να ποζάρουν μαζί τους όπως έκανε ο P. Diddy και η Pink και φυσικά η Victoria η οποία γνωρίζει ότι έχει ένα υπέροχο μωρό και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να το υπενθυμίζει στους θαυμαστές της. Eπίσης, συχνά γινόμαστε μάρτυρες αναπάντεχων συναντήσεων όπως αυτή του Ricky Martin με την Jennifer Lopez, αλλά και αναπάντεχων... αγκαλιών, όπως αυτή του Kanye West και της Kim Kardashian.

Διαβάστε επίσης:

Hollywood report: όταν οι διάσημοι χλαπακιάζουν παγωτά

Victoria Beckham: με τις νέες της δημιουργίες στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!