Harper Seven & Victoria Beckham: Τα κορίτσια της οικογένειας κάνουν βόλτες στο Μανχάταν

Harper Seven & Victoria Beckham: Τα κορίτσια της οικογένειας κάνουν βόλτες στο Μανχάταν

Μαμά και κόρη, πάντα στυλάτες στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου

Δεν αποτελεί έκπληξη που η Harper Beckham ακολουθεί στο στυλ την διάσημη μαμά της αφού, αφενός μεν, η Victoria είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου, αφετέρου, η μικρή έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο fashion show της σχεδιάστριας, την περασμένη εβδομάδα, στη Νέα Υόρκη.
Την Παρασκευή το απόγευμα, είδαμε την αγαπημένη μικρή, στην αγκαλιά της μαμάς της (που σπανίως την αποχωρίζεται), να κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη. Όπως ακριβώς η Victoria, έτσι και η μικρή Harper φαίνεται, αυτή την περίοδο, να μακραίνει τα μαλλιά της.

Η πρώην Spice Girl, που μετά το fashion show της απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, σε μία casual εμφάνιση, επέλεξε τζιν παντελόνι- καμπάνα και loose, μαύρο τοπ. Μαμά και κόρη πέρασαν την ημέρα τους στο διάσημο Μητροπολιτικό Μουσείο της πόλης. Μετά την επίσκεψή τους στο Μουσείο όπου εκτίθενται έργα καλλιτεχνών όπως οι Carravagio και Rembrant η Victoria επέστρεψε στη δουλειά αφού, όπως έγραψε στη σελίδα της στο Twitter, θα συναντούσε fashion editors και buyers στο ατελιέ της στο Μεγάλο Μήλο.

Διαβάστε ακόμα:
Οι καλύτερες celeb-φωτογραφίες από τα backstage της Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
Victoria Beckham: με τις νέες της δημιουργίες στους δρόμους της Νέας Υόρκης
Η Harper Seven στην πρώτη της πασαρέλα ως μοντέλο!