Μια ιστορική κόντρα αναβιώνει: Britney Vs Christina ξανά

Μια ιστορική κόντρα αναβιώνει: Britney Vs Christina ξανά

Οι δύο πάλαι ποτέ νεαρές pop star μεγάλωσαν και διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους ως κριτές talent show. Ποια προτιμάτε; Πείτε το με ένα comment.

Στο τέλος των 90s δύο κοριτσάκια από το Disney Club της Αμερικής ξεπήδησαν στο προσκήνιο και έκλεψαν τα βλέμματα του κοινού που αδιαφόρησε για τις μεγαλύτερες pop star και στράφηκε στην αποθέωση των teen pop ειδώλων. Ποιες ήταν αυτές; Φυσικά η Britney Spears και η Christina Aguilera. Και αν η Britney κατάφερε τότε να επικρατήσει της Christina και να πουλήσει πολλά εκατομμύρια δίσκους παραπάνω, η Christina παίρνει τώρα πίσω το αίμα της με την τεράστια επιτυχία του talent show "The Voice" που μέχρι τώρα φαίνεται να κερδίζει το κοινό σε σχέση με το "X Factor" που πρωταγωνιστεί η Britney Spears και οι ξινισμένος αντιδράσεις της στους διαγωνιζόμενους. Εσείς ποια από τις δύο όμως προτιμάτε;

Britney Spears
Το "Baby One More Time" ήταν αρκετό για να κάνει megastar τη νεαρή τραγουδίστρια και να ξεκινήσει μια τεράστια καριέρα που παραδόξως έχει ξεπεράσει τη δεκαετία. Από αθώα παρθένα, σύντομα εξελίχθηκε σε άγριο νιάτο που υπέκυψε σε κάθε κατάχρηση και κινδύνεψε να χάσει μέχρι και τα παιδιά της. Αλλά η Britney κατάφερε να επανακάμψει και μάλιστα εκτός από την καριέρα της στο τραγούδι, φέτος αποφάσισε να γίνει μέντορας και κριτής στο X Factor για να βρει τη διάδοχο της. Την αγαπάμε επειδή είναι πιο σκληρή και από το τιτάνιο ως κριτής. It's Britney bitch.

Christina Aguilera
Το κορίτσι με τη μεγάλη φωνή που πιάνει νότες που ούτε καν μπορούμε να πιστέψουμε δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει εμπορικά τη Britney, αλλά πάντα κατάφερνε να μαζέψει περισσότερα Grammy από την frenemy της. Η κομψή σιλουέτα της με τα χρόνια την εγκατέλειψε, αλλά η Christina δεν έδωσε καμία σημασία καθώς αγάπησε τα κιλά της και εκτός από τραγουδίστρια αποφάσισε πως θα γινόταν και μία υπέροχη μέντορας για νέα ταλέντα και κάπως έτσι βρέθηκε στο "The Voice". Τρεις σεζόν και εν λόγω talent show έχει καταφέρει να σπάσει πολλά τηλεοπτικά ρεκόρ είναι η επιβεβαίωση της Christina ότι επέλεψε σωστά για την πορεία της στη showbiz.

Διαβάστε ακόμα:
Το fitness πρόγραμμα της Britney Spears για την ολική της επαναφορά
Christina Aguilera: «Μ' αρέσει να έχω οπίσθια και να δείχνω το ντεκολτέ μου»