Όταν η Beyonce έβρισε την Kim Kardashian

Όταν η Beyonce έβρισε την Kim Kardashian

Τα δύο διάσημα κορίτσια δεν είναι και οι καλύτερες φίλες .

Τόσα χρόνια ξέρουμε τη Beyonce ποτέ δεν την έχουμε δει να βγαίνει από τα ρούχα της, εκτός βέβαια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής που τα δίνει όλα. Ε, λοιπόν, να που το είδαμε και αυτό και μάλιστα εξαιτίας της ριάλιτι star Kim Kardashian.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια έχουν έρθει πιο κοντά εξαιτίας των αγοριών τους, δηλαδή του Jay z και του Kanye West που είναι φίλοι αυτοκόλλητοι και προσπαθούν να τις κάνουν και αυτές το ίδιο. Έλα όμως που είναι σαν το άσπρο με το μαύρο και όχι φίλες δε μπορούν να είναι αλλά μόνο που δε μαλλιοτραβήχτηκαν δημοσίως πρόσφατα σε μουσικό event.

Ο λόγος για το Budeweiser Made In America φεστιβάλ το οποίο και οργάνωνε ο άντρας της Beyonce. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές την ώρα που ο σκηνοθέτης Ron Howard έπαιρνε βίντεο από το διάσημο τραγουδιστή καθώς πρόκειται να του κάνει κάποιο αφιέρωμα, η Kim προσπαθούσε να του αποσπάσει την προσοχή λέγοντάς του πόσο τον θαυμάζει και πόσο πολύ θα ήθελε να συνεργαστούν.

Ε αυτό ήταν! Ποιος είδε τη Beyonce και δεν τη φοβήθηκε. Το διάσημο κορίτσι έπιασε την Kim και της τα είπε σταράτα και τσουβαλάτα. Το ντοκιμαντέρ ήταν για τον Jay Z και για κανέναν άλλο και η Kardashian θα έπρεπε να κρατήσει τις φιλοδοξίες της για αργότερα καθώς η Beyonce ήταν τόσο έξαλλη που ούρλιαζε σχεδόν από θυμό.

Τελικά το θράσος της Kim δεν της έχει βγει πάντα σε καλό!

Διαβάστε επίσης:
Kim Kardashian: τα ρούχα που πρέπει να πετάξει από τη ντουλάπα της
Fashion trend: το τυρμπάν είναι το απόλυτο headpiece