Ποιος διάσημος μπόμπιρας μπροστά στην πείνα του δεν υπολογίζει τίποτα;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος μπόμπιρας μπροστά στην πείνα του δεν υπολογίζει τίποτα;

To βλαστάρι της την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Ποια διάσημη μαμά είναι;

H διάσημη ηθοποιός Selma Blair αποφάσισε να βγάλει τον 13 μηνών γιόκα της Arthur, βόλτα, εκμεταλλευόμενη τον ελεύθερο χρόνο της αλλά και την ηλιόλουστη μέρα. Ωστόσο, η Blair υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και πιο συγκεκριμένα χωρίς την πείνα του πιτσιρίκου.

Εκεί λοιπόν, που μαμά και γιος απολάμβαναν τον περίπατό τους, με τον μικρούλη να απολαμβάνει την αγκαλιά της διάσημης μαμάς του, η πείνα του τον κατέκλυσε με αποτέλεσμα να βάλει το χέρι του μέσα από το πουκάμισο της ηθοποιού και να διεκδικήσει το φαγητό του, δηλαδή το στήθος της!

Φυσικά το συμβάν, παρά το γεγονός ότι δεν διήρκησε πάνω από κάποια δευτερόλεπτα έγινε αμέσως αντιληπτό από τους φωτογράφους οι οποίοι έσπευσαν να απαθανατίσουν αυτή την άβολη στιγμή.

Η Blair βέβαια, προς μεγάλη τους απογοήτευση, αντέδρασε αστραπιαία και επανέφερε τα πράγματα σε τάξη και τα χέρια του μικρού στη θέση τους! Σε όλο αυτό το σκηνικό, παρών ήταν και ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος φημολογείται ότι είναι ο νέος δεσμός της ηθοποιού, έπειτα από το χωρισμό της με τον πατέρα του γιου της. Ο σύντροφός της βέβαια, δεν είχε την ίδια άμεση αντίδραση, καθώς απέμεινε να κοιτάζει το στήθος της καλής του αποσβολωμένος και με ένα ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη!

Δύο είναι τα συμπεράσματα: Ή ο μικρός Arthur είναι ολίγον φαγάνας, ή θα γίνει μεγάλος μπερμπάντης όταν μεγαλώσει!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη μαμά αναγκάζει τα παιδιά της να βλέπουν καρτούν σε άλλες γλώσσες;

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες». Ποιος διάσημος (γκέι) το είπε;

Oι πιο σέξι celebrity μπαμπάδες