Ποιος χουφτώνει τη Salma Hayek πάνω στο κόκκινο χαλί;

Γωγώ Φούντα
Ποιος χουφτώνει τη Salma Hayek πάνω στο κόκκινο χαλί;

Άντρας είναι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί!

Mία εμφάνιση που έκοψε την ανάσα πραγματοποίησε χθες η λατίνα σεξοβόμβα Salma Hayek στο Mandarin Oriental Hotel του Λονδίνου. Η διάσημη ηθοποιός, βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας Savages συνοδευόμενη από το υπόλοιπο καστ της ταινίας.

Μαζί της, ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας Oliver Stone, ο οποίος πόζαρε δίπλα στη σέξι star όλο καμάρι, ενώ δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος ο θαυμασμός του προς αυτή. Μάλιστα, μία οι καμπύλες της Hayek, μία το ομολογουμένως βαθύ ντεκολτέ του φορέματός της, δεν ήθελε και πολύ ο Stone και... άπλωσε τα χεράκια του προς το επίμαχο σημείο με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν αυτομάτως φωτιά!

Και μπορεί κάτι τέτοιο να φάνηκε τολμηρό και «τραβηγμένο» σε κάποιους, η Salma όμως ξέσπασε σε γέλια, αποδεικνύοντας το χιούμορ της αλλά και τη στενή της σχέση με το σκηνοθέτη (ο οποίος μετρά ήδη 15 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου)!

Μαζί με τους παιχνιδιάρηδες Hayek και Stone, πόζαραν για τους φωτογράφους και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, John Travolta και Benicio Del Toro οι οποίοι δεν έδειξαν να συγκινούνται και πολύ από τα κάλλη της λατίνας star καθώς φωτογραφήθηκαν σοβαροί και μετρημένοι ντυμένοι σε κομψά μαύρα κοστούμια.

Διαβάστε επίσης:

Day to Night: το look της Salma Hayek

H Salma Hayek με total black look

Το Hollywood γυμνό: Τα διασημότερα striptease της μεγάλης οθόνης