Monica Lewinsky: Πόσα της δίνουν για να αποκαλύψει τα πάντα για το περίφημο σκάνδαλο;

Γωγώ Φούντα
Monica Lewinsky: Πόσα της δίνουν για να αποκαλύψει τα πάντα για το περίφημο σκάνδαλο;

Καλού κακού ας έχει τα υπογλώσσια ανά χείρας ο Bill!

'Όλοι μας θυμόμαστε, ή έστω οι περισσότεροι από εμάς το περίφημο σκάνδαλο Lewinsky που είχε συγκλονίσει το Λευκό Οίκο επί θητείας του Bill Clinton. Αν αναρωτιέστε λοιπόν, που χάθηκε η πέτρα του συγκεκριμένου σκανδάλου, Monica Lewinsky, σας έχουμε καλά νέα, ή όπως το πάρει κανείς... Η ατακτούλα γραμματέας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ λοιπόν, με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό, κάτω από την μύτη της δαιμόνιας συζύγου Hillary Clinton, αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα μέσω του καυτού βιβλίου που ετοιμάζεται να δημοσιεύσει!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές, η Monica, η οποία αναμένεται να πάρει το ποσό των 12(!) εκατομμυρίων δολαρίων για να πει την ιστορία από τη δική της πλευρά, είναι έτοιμη να κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις καθώς θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει εκδίκηση!

Άτομο από το περιβάλλον της Lewinsky αποκαλύπτει: «Η Monica προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της αλλά ο εφιάλτης του σκανδάλου την κυνηγούσε πάντα. Έχει φτάσει τα 40, είναι ανύπαντρη και η φήμη και υπόληψή της είναι εντελώς κατεστραμμένες. Μάλιστα, για πρώτη φορά αναμένεται να δώσει στο φως της δημοσιότητας τα ερωτικά γράμματα που έστελνε στον Πρόεδρο στα οποία του εξομολογούνταν τον έρωτά της και του έλεγε πόσο πιο ευτυχισμένος θα είναι δίπλα της σε σχέση με τη Hillary».

H Lewinsky, είχε επιχειρήσει και το 1998 να βγάλει στη φόρα kinky λεπτομέρειες, αλλά έπειτα δικαστική απόφαση αναγκάστηκε να βάλει φρένο στα φιλόδοξα σχέδιά της. Βέβαια, η συγκεκριμένη απόφαση ίσχυε μόλις μέχρι το 2001, οποτε πλέον είναι έτοιμη να κάνει τις πιπεράτες αποκαλύψεις της. Είναι μάλιστα τόσο αποφασισμένη για εκδίκηση, που δεν την αφορά καθόλου η εύθραυστη υγεία του Clinton έπειτα από τη σοβαρή επέμβαση καρδιάς που έκανε το 2004.

«Αν λάβουμε υπόψη τα καρδιακά προβλήματα του Bill, το συγκεκριμένο βιβλίο θα μπορούσε μέχρι και να τον σκοτώσει», λένε οι καλά γνωρίζοντες. «Για πολλά χρόνια η Monica προσπαθούσε να τον προστατεύσει, αλλά πλέον δεν την ενδιαφέρει καθόλου η υγεία και η υπόληψή του και σκέφτεται αποκλειστικά το δικό της καλό».

Οι φήμες ότι μέσα στο βιβλίο θα υπάρχουν και αποκαλύψεις για την αδυναμία του Προέδρου σε τρίο και όργια είναι ανεπιβεβαίωτες, αλλά το αναγνωστικό κοινό δεν χάνει την ελπίδα του. Αν τελικά, το βιβλίο αυτό κυκλοφορήσει, τότε η Monica θα γίνει εκατομμυριούχος και ο Bill στην καλύτερη περίπτωση, να κλείσει μόνιμη σουίτα σε νοσοκομείο! Αναμένουμε με αγωνία...

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Έγκυος με το ζόρι

H Shakira είναι έγκυος!

Pattinson-Stewart: Και επίσημα πια μαζί