Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η Motown

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η Motown

Η Michelle Obama διοργανώνει workshop και συναυλίες στο Λευκό Οίκο για να τιμήσει τη Motown για τη συνεισφορά της στη σύγχρονη μουσική.

Ο Λέυκος Οίκος μεταμορφώθηκε για λίγο σε υπόγειο sound studio στο Detroit και γέμισε από τις φωνές των John Legend, Seal, Jamie Foxx, Nick Jonas, Sheryl Crow, Natasha Bedingfield, Jordin Sparks και Ledisi αλλά και από τις σημαντικές παρουσίες των μουσικών θρύλων Smokey Robinson και Stevie Wonder.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της γιορτής και του μουσικόυ εργαστηρίου που οργάνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία για να τιμήσουν την δισκογραφική εταιρεία Motown και τη συνεισφορά της στη μουσική. Μάλιστα η Michelle Obama υποδέχθηκε περισσότερους από 100 μαθητές σχολείων στο πλαίσιο του workshop με το τίτλο «The Sound of Young America: The Historyof Motown» την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο διευθυντής του Μουσείου Grammy, Bob Santelli.

Η Πρώτη Κυρία μίλησε στους νεαρούς μαθητές για τη σημασία της Motown στη μουσική παράδοση των ΗΠΑ και εντυπωσίασε με το μεταλλιζέ φόρεμά της και το απλό στυλ της.