Robbie Williams: Η υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε με τη νεογέννητη κόρη του

Γωγώ Φούντα
Robbie Williams: Η υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε με τη νεογέννητη κόρη του

Το κακό παιδί έγινε χαζομπαμπάς με τα όλα του...

Όλα τα περιμέναμε από τον Robbie Williams αλλά σίγουρα αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία! Το κακό και ατίθασο παιδί της μουσικής λοιπόν, άλλαξε, έγινε, γλυκός, τρυφερός και για όλα αυτά ευθύνεται ένα μικροσκοπικό πλάσμα που δεν είναι άλλη από τη νεογέννητη κόρη του Theodora Rose.

Ο περήφανος, και μάλλον χαζομπαμπάς Robbie, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την μικρούλα κουλουριασμένη στο γυμνό και γεμάτο τατουάζ στέρνο του ενώ η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε: «DADDIES SECOND NAPPY CHANGE ....TEDDY'S SECOND DAY ON THE PLANET».

Η μόλις δύο ημερών Teddy ήρθε στον κόσμο ξαφνικά την Τρίτη και αμέσως ο μπαμπάς Robbie έσπευσε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσω, τι άλλου, του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Αμέτρητοι διάσημοι φίλοι του ευχήθηκαν για το μωρό του με πρώτο και καλύτερο τον Gary Barlow.

Όσο για το όνομα της μικρής, εν αντιθέσει με τους περισσότερους stars, οι οποίοι έχουν μία τάση να δίνουν στα παιδιά τους, από ονόματα φρούτων μέχρι ονόματα πόλεων, τόσο ο Robbie όσο και η σύζυγός του Ayda Field, επέλεξαν ένα απλό και όμορφο κοριτσίστικο όνομα γιατί όπως είπε και ο ίδιος, αντιπαθούν οτιδήποτε επιτηδευμένο!

Ανατρεπτικός μέχρι και σε αυτό ο Robbie!

Διαβάστε επίσης:

Celebrity δήλωση: «Μετανιώνω που δεν έκανα ένα sex tape της προκοπής»

Stars που παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο... sex!

Από τη μουσική πήδηξαν στη μόδα