Ποια διάσημη star δήλωσε: «οι gay είναι αηδιαστικοί οι περισσότεροι έχουν aids»

Ποια διάσημη star δήλωσε: «οι gay είναι αηδιαστικοί οι περισσότεροι έχουν aids»

Αυτή η κυρία έμπλεξε για τα καλά.

Κάθε φορά που η Paris Hilton μιλάει βγαίνουν σχεδόν κυριολεκτικά βατράχια από το στόμα της, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά.
Η διάσημη κληρονόμος αφού επισκέφτηκε την εβδομάδα μόδας, αποφάσισε να κάνει κήρυγμα σε έναν ομοφυλόφυλο φίλο της και η συζήτηση καταγράφεται από τον ταξιτζή που την ακούει με το στόμα ανοιχτό.

«Οι gay είναι τα πιο μανιακά με το σεξ άτομα που υπάρχουν. Είναι αηδιαστικοί. Οι περισσότεροι έχουν aids. Θα ήμουν τόσο τρομοκρατημένη αν ήμουν gay. Αν είσαι gay, το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις από aids», λέει η Paris στον φίλο της, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και της μιλά για μία εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας μπορείς να συνομιλήσεις με άλλoυς ομοφυλόφιλους στην περιοχή σου.

Mετά το ρεζιλίκι αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου του διάσημου κοριτσιού προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα δηλώνοντας, «με τα σχόλιά της η Paris προσπάθησε να τονίσει την επικινδυνότητα που κρύβει το σεξ χωρίς προστασία, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές παθήσεις. Τα σχόλια αυτά ακολούθησαν μίας συζήτησης που είχε με ένα φίλο της, ο οποίος της είχε διηγηθεί μια ιστορία για έναν φορέα του AIDS που κάνει συνειδητά σεξ χωρίς προφύλαξη... Συζητούσαν για μια ιστοσελίδα που διευκολύνει το σεξ με αγνώστους και τα σχόλιά της αφορούσαν τους χρήστες της».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις και την αποτυχία του εκπροσώπου της να τα κουκουλώσει είναι πολύ ενδιαφέρουσα η αναμενόμενη αντίδραση των ομοφυλόφιλων που την έχουν στηρίξει πολύ στο παρελθόν.

Ουπς, κάποιος φαίνεται πως ετοιμάζεται να κατέβει από το θρόνο του.
Διαβάστε επίσης:

Ξυπνάς μέσα μου το ζώο