Η Melanie Griffith είναι 55 χρονών, τα πόδια της 25

Η Melanie Griffith είναι 55 χρονών, τα πόδια της 25

Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο κρατιέται σε φόρμα αλλά βάζει κάτω πολλές νεαρές στάρλετ.

Ναι, σίγουρα δεν είναι κάτι νέο το να βλέπεις μια σταρ του Hollywood να περιφέρει την άψογη σιλουέτα της παρά την όποια «προχωρημένη» ηλικία της, ίσα ίσα που αυτή είναι απλώς η καθημερινότητα στον κόσμο των celebrities.

Στην περίπτωση όμως της Melanie Griffith τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και αυτό γιατί η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του Antonio Banderas, είχε στο παρελθόν αντιμετωπίσει σοβαρό εθισμό με χάπια (διαίτης και άλλων ειδών), με αποτέλεσμα να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2008 και έκτοτε να βάλει μυαλό. Ξεκίνησε εντατικά μαθήματα yoga και υγιεινή διατροφή, έκοψε «μαχαίρι» τις πλαστικές οι οποίες είχαν γίνει χόμπι της (και αυτό χάρη σε εκβιασμό του Banderas ο οποίος την απείλησε πως θα τη χωρίσει αν μπει ξανά κάτω από το νυστέρι) και έχει καταφέρει πλέον, στα 55 της χρόνια αισίως, να δείχνει όχι μόνο υγιής και λαμπερή, αλλά και σε απίστευτη φόρμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη γκάλερι από την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η Griffith είχε βγει για δουλειές στο Δυτικό Hollywood και απλώς χαζέψτε τα πόδια της. Εμάς πάντως δε θα μας χάλαγε να είχαμε τέτοια πόδια στα 55 μας.