Οι Έλληνες stars πάνε παντού και το... φθινόπωρο

Γωγώ Φούντα
Οι Έλληνες stars πάνε παντού και το... φθινόπωρο

Δεν άφησαν πρεμιέρα για πρεμιέρα!

Τα θέατρα κάνουν το ένα μετά το άλλο πρεμιέρα, τα νυχτερινά κέντρα συνεχίζουν την πετυχημένη πορεία τους και πλήθος κόσμου συρρέει στο Badminton. Καλά το καταλάβατε, το καλοκαίρι τελείωσε και όλοι μπαίνουν στη χειμωνιάτικη ρουτίνα τους. Όλοι; Η ελληνική showbiz αρνείται να ηρεμήσει και να εγκαταλείψει τη διασκέδαση και τις βόλτες, γι 'αυτό ακόμα ένα σαββατοκύριακο έδωσε το παρόν σχεδόν... παντού!

Στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και ο Χάρης Σιανίδης, ενώ Τάμτα, Γιώργος Μαζωνάκης και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έδωσαν το παρόν σε εγκαίνια νυχτερινού μαγαζιού στην Αγία Παρασκευή. Το στάδιο ΟΑΚΑ, για ακόμη μία φορά πλημμύρισε κόσμο, καθώς το μουσικό κανάλι MAD διοργάνωσε τη γνωστή πλέον Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Εκτός φυσικά από τους καλλιτέχνες που ανέβηκαν επί σκηνής, ανάμεσά τους οι Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Stan, Mέλισσες, Vegas και πολλοί άλλοι, αρκετοί βρέθηκαν για να απολαύσουν την μουσική βραδιά μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Γιατζόγλου,Νίκος Γεωργιάδης, Γιώργος Μανίκας και Χρήστος Πλαίνης.

Η υπέροχη παράσταση Fuerza Bruta έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Badminton, και σύσσωμη η εγχώρια showbiz έδωσε βροντερό παρόν. Εκεί λοιπόν είδαμε το Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη νέα του σύντροφο Κατερίνα Κόκλα, την Πέμυ Ζούνη με την κόρη της, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επίσης με την κόρη της, το Γιάννη Βόγλη, το Σταύρο Ζαλμά, την Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, την Ευγενία Μανωλίδου με τα παιδιά της, τη Σίσσυ Φειδά, την Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο, την Εβελίνα Παπαντωνίου, τη Νίκη Κάρτσωνα, την Ματθίλδη Μαγγίρα, την Εύη Αδάμ με τις κόρες της, το Θανάση Ευθυμιάδη, το Φώτη Σεργουλόπουλο, την Μαρία Μπεκατώρου, τον Κωνσταντίνο Καζάκο, την Πέγκυ Τρικαλιώτη, το Χρήστο Φερεντίνο, την Ελένη Φιλίνη, τον Ορέστη Τζιόβα, το Γιώργο Χρανιώτη και πολλούς άλλους...

Δέσποινα Βανδή και Αντύπας συνεχίζουν τις πετυχημένες εμφανίσεις στο Posidonio, με τους διάσημους φίλους τους να τους επισκέπτονται κάθε βδομάδα σταθερά. Εκεί λοιπόν είδαμε την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Αντώνη Βλοντάκη με τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου, το Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και την Κατερίνα Κούκα. Ακόμα ένα νυχτερινό κέντρο που κυριολεκτικά σκίζει είναι το Thalassa όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Φουρέιρα. Εκεί λοιπόν διασκέδασε η Τάμτα αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη δεύτερη να μη χαλάει το χατήρι του καλού της φίλου Μαζώ και να παίρνει το μικρόφωνο.

Τέλος, η απονομή του 4πλού πλατινένιου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλο, συγκέντρωσε επίσης το ενδιαφέρον, καθώς εκεί βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του για να του ευχηθούν, ανάμεσά τους ο Νίνο και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Τα λέμε την επόμενη βδομάδα με ακόμα περισσότερα νυχτοπερπατήματα...

Διαβάστε επίσης:

Ποια έκπληξη ετοιμάζει η Βανδή για τη συναυλία του Φοίβου;

Τότε και τώρα: Η dream team του Φοίβου στο πέρασμα των χρόνων

H απάντηση της Έλλης Κοκκίνου σχετικά με το δημοσίευμα για τα εισοδήματά της