Ακούστε το τραγούδι του νέου τρέιλερ του Mega Cinema και δείτε το απίστευτο βίντεο!

Ακούστε το τραγούδι του νέου τρέιλερ του Mega Cinema και δείτε το απίστευτο βίντεο!

Και, πιστέψτε μας, θα κολλήσετε κι εσείς. Άσχημα.

Εδώ και λίγες μέρες, το Mega έχει αρχίσει να προβάλλει το νέο του trailer για το Mega Cinema της σεζόν 2012-2013. Θέλετε λόγω δουλειάς, θέλετε λόγω περιορισμένου χρόνου για χάζεμα μπροστά στην τηλεόραση, δεν τον είχαμε πάρει χαμπάρι μέχρι χτες το βράδυ. Χρειάστηκε όμως μια και μοναδική φορά μόνο για να μας κάνει τη «ζημιά» του.

Για άλλη μια χρονιά το Mega απέδειξε πως είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους, τουλάχιστον στον τομέα της παρουσίασης, δημιουργώντας ένα τρέιλερ-υπόδειγμα μοντάζ και υψηλής αισθητικής. Το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο, είναι το κομμάτι που το συνοδεύει. Και είναι αυτό το κομμάτι που δε μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας από χτες, που ψάχναμε όλο το βράδυ για να το ανακαλύψουμε, που το βρήκαμε και το περάσαμε στο iPod, που το έχουμε βάλει στο youtube και παίζει στο γραφείο από το πρωί στο repeat.

Μπείτε λοιπόν στο youtube και ψάξτε το:

The National Fanfare of Kadebostany - Walking With A Ghost

Και να είστε σίγουροι πως δε θα σιγοτραγουδάτε τίποτε άλλο για τις επόμενες μέρες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer του Mega για το Mega Cinema, και να πωρωθείτε λίγο περισσότερο ακούγοντας το κομμάτι σε συνδυασμό με το καταπληκτικό μοντάζ των ταινιών που πρόκειται να προβάλει φέτος το μεγάλο κανάλι.