Ο Ryan (Gosling) βρήκε την αγάπη στο Kορίτσι με το Tατουάζ

Γωγώ Φούντα
Ο Ryan (Gosling) βρήκε την αγάπη στο Kορίτσι με το Tατουάζ

Η Eva τι έχει να πει για όλα αυτά;

Να ανταλλάσει καυτά φιλιά με την star της ταινίας Girl With The Dragon Tattoo, Rooney Mara, τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός τον διάσημο και ως γνωστόν δεσμευμένο ηθοποιό, Ryan Gosling! Οι δυο τους, φαίνονταν ιδιαιτέρως τρυφεροί μεταξύ τους ενώ ο Ryan συχνά πυκνά αγκάλιαζε στοργικά την Rooney.

Όχι όχι, ο αγαπημένος του γυναικείου κοινού δε χώρισε από την εδώ και ένα χρόνο σύντροφό του Eva Mendes καθώς οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προέρχονται από τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι δύο ηθοποιοί. Η ταινία, για την οποία δεν γνωρίζουμε και πολλά, αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους του χρόνου, ενώ άνθρωποι εκ των έσω κάνουν λόγο για ένα ερωτικό δράμα, με ερωτικά τρίγωνα και σασπένς.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όσο επαγγελματίες και ταλαντούχοι και να είναι, η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ κακά τα ψέματα, το cool και άνετο στυλάκι του Ryan ταιριάζει πολύ περισσότερο με αυτό της Mara παρά με το μοιραίο στυλ της Mendes.

Aς μην ξεχνάμε, ότι ο σέξι star του Hollywood, έχει αποδείξει με έργα, ότι είναι επιρρεπής στα ρομάντζα με συμπρωταγωνίστριές του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι δύο τελευταίες μακροχρόνιες σχέσεις του ήταν με την Rachel McAdams με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στο The Notebook και φυσικά με την Eva Mendes την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας The Place Beyond The Pines.

Άραγε η Eva να δίνει καθημερινά το παρόν στα γυρίσματα; Διότι, εκτός του ότι είναι γνωστό ότι είναι πλήρως εξαρτημένη από τον ξανθομάλλη ηθοποιό, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι δεν θα αργήσει να την κάνει την... αταξία! Και η αλήθεια είναι ότι οπτικά τουλάχιστον ταιριάζει περισσότερο με την Mara παρά με την Mendes. Λέτε τελικά να την αφήσει στα κρύα του λουτρού την λατίνα; Ποτέ μην λες ποτέ...

Διαβάστε επίσης:

Eva Mendes: Καλοκαιρινή stylish βόλτα στο Hollywood

Ryan Gosling: Δείτε τον στο απίστευτο video να τραγουδά και να χορεύει.

Ο Ryan Gosling εμπνέει την διακόσμηση του χώρου μας