Ποιες celebrity δείχνουν υπέροχες χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Γωγώ Φούντα
Ποιες celebrity δείχνουν υπέροχες χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Κι όμως υπάρχουν κάποιες που απλά είναι όμορφες...

Πόσες φορές κάθεστε με φίλες σας, χαζεύετε περιοδικά και σχολιάζετε τις διάσημες κυρίες που ποζάρουν; Αμέτρητες; Συνήθως, για την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους, έχουμε να αντικρούσουμε το επαγγελματικό μακιγιάζ, το φωτισμό, το photoshop και ένα σωρό άλλα. Επαναπαυόμαστε λοιπόν και πάντα κλείνουμε τις συζητήσεις μας με τη φράση, «ας είχαμε κι εμείς όλους αυτούς από πάνω μας και να δεις πως θα δείχναμε»!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες από αυτές, ομολογουμένως λίγες, οι οποίες κακά τα ψέματα είτε έιναι αχτενίστες, είτε άβαφες είτε ντυμένες με κουρέλια, δυστυχώς είναι εκθαμβωτικές. Κάποιες από αυτές μάλιστα, έχουν τόσο όμορφο δέρμα και έντονα χαρακτηριστικά, που ίσως το μακιγιάζ να της αδικεί κιόλας!

Στην περίπτωση της Jessica Biel ή της Olivia Wilde, μπορούμε να πούμε ότι η φύση στάθηκε γενναιόδωρη μαζί τους καθώς τις προίκησε με υπέροχο δέρμα και αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι η έτσι κι αλλιώς πιτσιρίκα Kristen Stewart η οποία διαθέτει ακόμα baby face.

Αυτή που δείχνει εξαιρετική χωρίς να την έχουμε συνηθίσει αμακιγιάριστη, είναι η σέξι Kim Kardashian, ενώ και η Beyonce φαίνεται πως στις προσωπικές της στιγμές αποφεύγει το μακιγιάζ, και πολύ καλά κάνει. Ίσως να είναι και το μελαμψό δέρμα που βοηθά, καθώς τόσο η Bey όσο και η προστατευόμενη του συζύγου της, Rihanna, φαίνεται πως έχουν ευλογηθεί με πολύ καλά γονίδια και μάλλον θα αργήσουν πολύ να χρησιμοποιήσουν κρέμες προσώπου. Όσο για τη Bar Refaeli, η οποία φωτογραφίζει το αμακιγιάριστο πρόσωπό της και το δημοσιεύει στο Twitter, τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε για να την επέλεξε ο μοντελάκιας Di Caprio, κάτι θα ξέρει...

Διαβάστε επίσης:

Rihanna: τα λεοπάρ μποτάκια και τα γυαλιά ηλίου έκαναν τη διαφορά

Δείτε το πρώτο ζευγάρι παπουτσάκια που μόλις απέκτησε η κόρη της Beyonce

Justin Timberlake: μάθετε όλα όσα συνέβησαν στο bachelor του μερικές μέρες πριν παντρευτεί