Σοκ: H Jessica Simpson, η απάτη και η κρυφή επέμβαση δακτυλίου για να χάσει τα κιλά της!

Σοκ: H Jessica Simpson, η απάτη και η κρυφή επέμβαση δακτυλίου για να χάσει τα κιλά της!

Σε τι νομικούς μπελάδες κινδυνεύει να μπει με τα Weight Watchers αν ισχύουν οι αποκαλύψεις;

Η προσφάτως μαμά Jessica Simpson έχει εξ' αρχής παραδεχτεί το πρόβλημα βάρους της μετά την εγκυμοσύνη και το άγχος της να χάσει τα κιλά. Το βάρος που πήρε επιπλέον ήταν πολύ και είχε αγχωθεί ότι δεν προκειται να τα καταφέρει με τις παραδοσιακές μεθόδους.

Την Jessica, όπως έχουμε προαναφέρει προσέγγισαν τα Weight Watchers γνωστή εταιρεία με delivery φαγητό για αδυνάτισμα υπό την επίβλεψη διαιτολόγου, προσφέροντάς της 4 εκατομμύρια δολλάρια για να χάσει το βάρος μαζί τους. Αν τα καταφέρει τα χρήματα θα γίνουν δικά της. Η σταρ υπέγραψε αλλά το συμβόλαιο φυσικά είναι γεμάτο δεσμευτικούς όρους που δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια.

Σαν γνήσια τεμπέλα με πολύ μεγάλη όρεξη όμως η Jessica, αποφάσισε πως δεν άντεχε να κουραστεί- ούτε και ήθελε όμως να χάσει την συμφωνία. Ήρθε, λοιπόν σε επικοινωνία με πολλούς γιατρούς ζητώντας να της γίνει επέμβαση δακτυλίου, προκειμένου να αδυνατίσει, ακόμη και λιποαναρρόφιση. Επέμεινε τελικά μόνο στο δακτύλιο, ώστε αυτό να μην γίνει αντιληπτό άμεσα από τους υπευθύνους! Όλοι οι γιατροί όμως φάνηκε να την απορρόπτουν καθώς κανείς τους δεν θέλησε να μπλέξει με τα Weight Watchers. Επίσης, η Simpson είναι μια πολύ γνωστή σταρ και επίσης αρκετά παρορμητική με τις συνήθειές της. Κανένας γιατρός δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβα!

Φίλοι της λένε πως ναι μεν αγχώθηκε και έκανε κινήσεις να χειρουργηθεί, όμως τελικά αναγκάστηκε να τα χάσει με απλή δίαιτα και γυμναστική- άρα δεν παραβίασε το συμβόλαιό της. Η 32χρονη δήλωσε στη δημοσιογράφο Katie Couric πως απέχει μόλις 10 κιλά από το βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος! Αν και βάσει φωτογραφιών, ξαφνικά άρχισε να χάνει πολύ δραματικά βάρος ενώ τους πρώτους μήνες δεν φάνηκε καμία διαφορά... Πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλλουν ότι η Simpson έχασε τα κιλά χωρίς χειρουργείο και ζητούν να εξεταστεί προκειμένου να αποδείξει ότι το στομάχι της δεν έχει.... μειωθεί χειρουργικά!

Τι συνέβη τελικά; Αν είναι αλήθεια οι ιστορίες περί επέμβασης, σε τι νομικούς κινδύνους μπαίνει η Jessica;

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Aniston τραγουδάει για φιλανθρωπικό σκοπό και αποδεικνύει πως είναι ψυχάρα

Οι πιο «άτυχες» οδοντοστοιχίες του Hollywood (φωτο)

Η Kristen είναι αθώα: Yποστηρίζει ότι δεν κοιμήθηκε ποτέ με τον Rupert Sanders