Μariah Carey-Nicki Minaj: Παραλίγο να παίξουν... ξύλο στις οντισιόν του American Idol (video)

Γωγώ Φούντα
Μariah Carey-Nicki Minaj: Παραλίγο να παίξουν... ξύλο στις οντισιόν του American Idol (video)

Oι δύο star δεν διατηρούν και τις... καλύτερες σχέσεις!

Mπαρούτι μυρίζουν οι οντισιόν του American Idol και αυτό οφείλεται στη σχέση των δύο διάσημων κυριών της κριτικής επιτροπής, Mariah Carey και Nicki Minaj. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία σπαρταριστά νέα, σε πρόσφατη οντισιόν, οι δυο τους για ακόμη μία φορά διαφώνησαν σχετικά με έναν διαγωνιζόμενο, όπως κάνουν πάντα άλλωστε,τα αίματα άναψαν και τελευταία στιγμή δεν... πιάστηκαν μαλλί με μαλλί ή μάλλον τρέσα με τρέσα!

Mε τον Keith Urban και τον Randy Jackson στην μέση, η Μinaj άρχισε να φωνάζει και να απειλεί την Carey ότι θα την χτυπήσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, ακούστηκε στα παρασκήνια της εκπομπής να λέει, σε έξαλλη πάντα κατάσταση, ότι δεν αντέχει τη... συνάδελφό της και της είναι αδύνατο να συνεργαστεί μαζί της. Mάταια οι δύο άντρες της συντροφιάς επιχείρησαν να τις ηρεμήσουν, ενώ κάποια στιγμή μάλλον εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια από φόβο μήπως τους πάρει κι αυτούς η μπάλα!

Mάλιστα, ήταν τέτοια η ένταση της αντιπαράθεσης, που οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να διακόψουν τις οντισιόν, που λάμβαναν χώρα στη Νότια Καρολίνα, μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα αλλά και οι δύο οξύθυμες star.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πανικός έχει κυριεύσει την παραγωγή του show καθώς ανησυχούν για την έκβαση των ζωντανών προγραμμάτων που αναμένεται να ακολουθήσουν τις οντισιόν.

Ο μόνος που δείχνει να είναι απολύτως στον κόσμο του, είναι ο παρουσιαστής του show Ryan Seacrest, ο οποίος σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα υποστήριξε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Carey και την Minaj είναι εξαιρετικές και ότι απλά διαφωνούν επειδή είναι και οι δύο έντονοι χαρακτήρες και ισχυρογνώμονες. «Τα πηγαίνουν τέλεια μεταξύ τους, απλώς τυγχάνει να διαφωνούν και να υποστηρίζουν με πάθος την άποψή τους».

Εκτός από τον παρουσιαστή, στάχτη στα μάτια του κοινού φαίνεται ότι προσπαθεί να ρίξει και η ίδια η Minaj η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι θα είχα πρόβλημα να δουλεύω με την Mariah. Τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Όλες αυτές οι φήμες είναι απλά ψεύτικες».

Εμείς πάντως βρήκαμε το συγκεκριμένο video για να διαπιστώσετε και μόνοι σας τις εξαιρετικές τους σχέσεις. Εκτός αν όλα αυτά είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο!

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι διάσημοι σταρ παλεύουν μια ζωή με τα κιλά τους;

Μariah Carey: Μας δείχνει με περηφάνεια πόσο μεγάλωσαν τα απίθανα διδυμάκια της

Ποια είναι η νέα κριτής στο «American Idol»;