H Kristen Stewart γυμνόστηθη! Όλες οι φωτογραφίες

H Kristen Stewart γυμνόστηθη! Όλες οι φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που ο Robert Pattinson δεν θέλει να δει.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για star του Hollywood να γδύνονται για κάποιες σκηνές στις ταινίες τους, ειδικά όταν πρόκειται για μικρές ανεξάρτητες ταινίες. Απλά η Kristen Stewart βρέθηκε πρόσφατα στο μέσο μια καταιγίδας δημοσιότητας, που ή ίδια δημιούργησε όταν παραδέχτηκε δημόσια το σκάνδαλο με τον παντρεμένο σκηνοθέτη και ζήτησε συγνώμη από τον Robert.
Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα ήταν απλά οι πικάντικές φωτογραφίες μια star, σήμερα όμως είναι άλλο ένα καύσιμο στην φωτιά που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της. Οι τόπλες φωτογραφίες της 22χρονης Stewart, είναι από την πρόσφατη ταινία της On the road και μάλιστα είναι η σκηνή στο αμάξι, όπου με τα χέρια της ανακουφίζει τους δύο άντρες πρωταγωνιστές.

Και μπορέι ο Robert να είδε ήδη την ταινία στην επίσημη προβολή της στο φεστιβάλ των Κανών, αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. Ήταν και οι δύο τους ερωτευμένοι, χωρίς να αιωρείται κανένα κέρατο πάνω από τα κεφάλια τους. Τώρα που οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της θα κατακλύσουν το διαδίκτυο θα είναι μα συνεχή υπενθύμιση της απιστίας. Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη της Kristen στο MTV δήλωσε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να γυρίσει τις γυμνές σκηνές. «Δεν με ενόχλησε» δήλωσε η Kristen. Δεν ξέρουμε αν σήμερα θα έχει την ίδια άποψη.