Ποια διάσημη σεξοβόμβα είπε: «Aν φορούσα τα ρούχα της Gisele θα φαινόμουν σαν χοντρή stripper»

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη σεξοβόμβα είπε: «Aν φορούσα τα ρούχα της Gisele θα φαινόμουν σαν χοντρή stripper»

H σέξι star σε μία στιγμή σκληρής αυτοκριτικής αλλά και χιούμορ!

H Sofia Vergara είναι μία ηθοποιός, η οποία εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, τις οποίες και επιδεικνύει μέσω του ρόλου της στη διάσημη τηλεοπτική σειρά Modern Family, είναι ευρέως γνωστή και αγαπητή και για τα πλούσια προσόντα της.

Και ενώ όλοι θα περιμέναμε, ότι η Sofia θα ευχαριστούσε το Θεό για τα δώρα που τόσο απλόχερα της έχει προσφέρει, εκείνη φαίνεται κάποιες φορές ότι βαριέται να είναι σεξοβόμβα. «Ξέρω ότι οι καμπύλες μου και κυρίως το στήθος μου μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες, αλλά υπάρχουν στιγμές που κοιτάζω κορίτσια σαν τη Gisele, η οποία μπορεί να φοράει ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και παρόλα αυτά να δείχνει υπέροχη! Αν εγώ φορούσα ποτέ τα ρούχα της, θα έδειχνα ή σαν έγκυος ή σαν χοντρή stripper», είπε η Vergara αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Ενώ σχετικά με τις φήμες για την ανόρθωση στήθους που σκοπεύει να κάνει, είπε «Όσο ακόμα η εμφάνισή μου παίζει ρόλο στη δουλειά μου, θα κάνω τα πάντα για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Αργότερα, όταν βαρεθώ να είμαι σέξι, μπορεί απλά να ξεφορτωθώ το στήθος μου»!

Η χυμώδης star εκτός από την εμφάνισή της, αναφέρθηκε και στην αγάπη της για την πολυτέλεια. «Μου αρέσει η πολυτέλεια, τα σκάφη, τα αεροπλάνα, τα ταξίδια. Μπορώ άνετα να ζήσω χωρίς αυτά, και το έχω κάνει, αλλά δεν έχω σκοπό να απολογηθώ σε κανέναν επειδή μου αρέσουν».

Τέλος, δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη επιθυμία να κάνει και δεύτερο παιδί, αν της το ζητήσει ο αρραβωνιαστικός της, είναι έτοιμη να του κάνει το χατίρι!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη star δήλωσε πως θα κάνει ανόρθωση στήθους;

Ποια διάσημη ηθοποιός φοβόταν πως αν μικρύνει το στήθος της θα την τιμωρήσει ο Θεός;

Ποιά ζουμερή star τα πέταξε όλα έξω «κατά λάθος»;