Αυτές είναι οι πιο πλούσιες γυναίκες του Hollywood (φωτός)

Αυτές είναι οι πιο πλούσιες γυναίκες του Hollywood (φωτός)

Αυτά τα κορίτσια μας πουλάνε και μας αγοράζουν κυριολεκτικά.

Αυτές οι κυρίες δεν είναι μόνο διάσημες αλλά και πάρα πολύ πλούσιες. Βλέποντας τα ονόματά τους στη λίστα του Forbes, οι κυρίες που πληρώνονται τα περισσότερα στη showbiz είναι οι παρακάτω.

Rihanna: Νέος δίσκος, καινούργιο άρωμα και το διάσημο κορίτσι έγινε πλουσιότερο κατά $53 εκατομμύρια και προσγειώθηκε στην πέμπτη θέση.

Ellen DeGeneres: Με τρία εκατομμύρια θεατές στο καθημερινό της σόου και κάποιες άλλες δικές της παραγωγές, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται στη τέταρτη θέση.

Τaylor Swift: Πρόκειται για το νεαρότερο κορίτσι στη λίστα του Forbes. Με βραβεία Grammy στην κατοχή της, σειρά αρωμάτων και νέα δισκογραφία, η πολυτάλαντη τραγουδίστρια βρίσκεται στη τρίτη θέση και τα πάει πάρα πολύ καλά.

Britney Spears:Προσθέστε $58 εκατομμύρια για τις συναυλίες της το 2012 και κάποια ακόμα σαν έσοδα για το ρόλο της ως κριτής στο x factor και έχετε το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας στη δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο πλούσιες γυναίκες.

Οprah Winfrey: Η περιβόητη παρουσιάστρια είναι ακόμα η βασίλισσα της διασκέδασης, της τηλεόρασης και προφανώς του Forbes. Το αστέρι της shwbiz έχει γράψει τη δική του ισορία σε εκπομπές και παραγωγές κερδίζοντας φέρος $165 εκατομμύρια και τερματίζοντας πρώτη και με διαφορά.

Δεν τα πήγαν και άσχημα ε;

Διαβάστε επίσης:

Πλανήτης Hollywood: ποιοι διάσημοι έχουν τρυπήσει το κορμί τους και σε ποιο σημείο
Paris Fashion Week: δείτε τους celebrity που κουβαλάνε στα show όλη τους την οικογένεια

O Chris Brown χώρισε για τα μάτια της Rihanna