Ποια διάσημη μαμά φωτογράφησε το μωρό της να κάνει yoga;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη μαμά φωτογράφησε το μωρό της να κάνει yoga;

Και φυσικά την ανέβασε αμέσως στο Twitter!

Eίναι μία από τις πιο σέξι και στιλάτες μαμάδες του Hollywood την οποία οι φωτογράφοι ακολουθούν σε κάθε της βήμα να βολτάρει με τα υπέροχα πιτσιρίκια της. Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Jessica Alba, η οποία εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το αξιολάτρευτο κοκκινομάλλικο μωρό της, την ενός έτους Haven.

Η 31χρονη star, για ακόμη μία φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ καθώς επέλεξε να φορέσει μπλε φαρδύ παντελόνι, απλό T-shirt και δερμάτινο jacket. H μικρούλα Haven, η οποία απολάμβανε τη βόλτα της ξαπλωμένη στο καρότσι της, ήταν ντυμένη στα ροζ ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει.

Εκτός από την μόδα, η διάσημη ηθοποιός αγαπάει και την φωτογραφία αλλά και το Twitter. Δε διστάζει λοιπόν, με την πρώτη ευκαιρία να ανεβάζει αστείες πόζες με την ίδια και τα παιδιά της. Κάτι που έκανε και νωρίτερα την ίδια μέρα, καλημερίζοντας τους followers της με μία υπέροχη φωτογραφία του μωρού της να κάνει την πρωινή της... yoga! «Μοrning stretches» έγραψε η star πάνω από τη φωτογραφία, αστειευόμενη για την αστεία πόζα της μικρής της η οποία προσπαθούσε μάλλον να ξεπιαστεί από τον ύπνο της.

Λίγες μέρες πριν, σύσσωμη η οικογένεια Alba-Warren εθεάθη στο αεροδρόμιο JFK με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν ότι τόσο η Jessica όσο και ο σύζυγός της Cash Warren φαίνονταν πολύ τρυφεροί και προστατευτικοί γονείς.

Εκτός φυσικά από αφοσιωμένη μαμά η Alba είναι και μία συνεπής οικολόγος καθώς έχει ιδρύσει εταιρεία η οποία προωθεί οικολογικά προιόντα ενώ ετοιμάζει να εκδώσει και βιβλίο με συμβουλές για μια πιο οικολογική ζωή. Όσον αφορά στα κινηματογραφικά της σχέδια, ετοιμάζεται να υποδυθεί και πάλι τη σέξι stripper στο Sin City: A Dame to Kill For ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στο sequel της ταινίας Machete Kills μαζί με πλήθος αστέρων μεταξύ αυτών οι Danny Trejo, Sofía Vergara, Mel Gibson, Vanessa Hudgens, Charlie Sheen, και Lady Gaga.

Διαβάστε επίσης:

H Jessica Alba με masculine chic στυλ

Οι celebrities κρατούν Valentino!

Πιάσε κίτρινο: Όπως οι σταρ!