Ηalloween και stars: Τα πιο αστεία celebrity κοστούμια

Γωγώ Φούντα
Ηalloween και stars: Τα πιο αστεία celebrity κοστούμια

Όταν οι stars γίνονται παιδιά και το... ρίχνουν έξω!

Eίναι Οκτώβριος κι αυτό σημαίνει ότι στο εξωτερικό οι πάντες κινούνται σε ρυθμούς Halloween! Μέσα σε αυτούς φυσικά και οι διεθνείς celebrity οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να μασκαρευτούν και γενικότερα να βγουν έξω από το σπίτι στο... μαύρο τους το χάλι χωρίς να τους κατακρίνει κανείς και μάλιστα, τις περισσότερες φορές προκαλώντας και γέλιο!

Είτε είναι με τους συντρόφους τους, είτε με τα τέκνα τους τα οποία μασκαρεύουν στο ίδιο ύφος με τους ίδιους, οι stars του Hollywood δεν σταματούν να μας εκπλήσουν με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους!

Βασίλισσα του καρναβαλιού, με την καλή πάντα έννοια, αναδεικνύεται πανηγυρικά το supermodel Heidi Klum, η οποία έχει κατά καιρούς πραγματοποιήσει αξιομνημόνευτες εμφανίσεις στα θρυλικά πάρτι μασκέ που η ίδια διοργανώνει κάθε χρόνο. Από μήλο και καταραμένος όφις μέχρι ρομπότ και ζουλού, η Klum αποδεικνύει πως έχει χιούμορ και δεν διστάζει να τσαλακώσει τον εαυτό της προκειμένου να διασκεδάσει με τους φίλους της.

Άλλες πραγματικά αξέχαστες εμφανίσεις είναι της Gwen Stefani ως τηγανητό... αυγό, του Harrison Ford ως παιδί των λουλουδιών με φουντωτή περούκα και... κολάν, της Linsday Lohan ως πυροσβέστης, της Kim Kardashian ως κοκκινοσκουφίτσα, της οικογένεια Jolie-Pitt με τον Brad ντυμένο με μία άκρως γελοία πορτοκαλί στολή, την Beyonce ως σέξι μελισσούλα αλλά και τον Jake Gyllenhaal ως γορίλα!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Το διατροφικό μυστικό της Heidi Klum για τέλειο σώμα

Ο Jamie Oliver τα αφήνει όλα και πάει να δουλέψει για τους Brangelina

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!