Ποια διάσημα τέκνα μοιάζουν σαν δύο σταγόνες με τους γονείς τους;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημα τέκνα μοιάζουν σαν δύο σταγόνες με τους γονείς τους;

Όταν το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά!

Είναι διάσημα, πολυφωτογραφημένα και μάλιστα χωρίς να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Ο λόγος φυσικά για τα τέκνα των διάσημων star τα οποία μπορεί να μην μετρούν πολλά χρόνια στον μάταιο τούτο κόσμο αλλά οι φατσούλες τους είναι εξίσου αναγνωρίσιμες με αυτές των διάσημων γονιών τους.

Ίσως βέβαια, μεγάλο ρόλο σε αυτό, να παίζει και η εκπληκτική ομοιότητα που μοιράζονται με την μαμά και τον μπαμπά και η οποία δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιοι είναι οι γονείς τους. Τυγχάνει μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά να συγκεντρώνουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και των δύο με το μέλλον να διαγράφεται λαμπρό σχεδόν όσο και των διάσημων γονιών τους.

Η Shiloh Jolie Pitt είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνδυασμού των ωραιότερων χαρακτηριστικών δύο εκ των πιο όμορφων ανθρώπων του κόσμου. Τα χρώματα του μπαμπά Brad και τα σαρκώδη χείλη της μαμάς Angelina και η μικρή παίρνει τον τίτλο ενός από τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου. Όσον αφορά στην Suri Cruise, υποψιαζόμαστε ότι ο Tom δεν συμμετείχε και πολύ στην... δημιουργία της μιας και η πιτσιρίκα είναι πανομοιότυπη η μαμά Katie Holmes. Η μοναδική ίσως παρηγοριά για τον διάσημο μπαμπά της, είναι ίσως το χρώμα των ματιών της. Κάτι είναι κι αυτό...

Βλέποντας κανείς την έφηβη Lourdes Ciccone Leon δεν υπάρχει περίπτωση να αναρωτηθεί για το ποια star είναι η μητέρα της. Η νεαρά είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την μαμά που δεν είναι άλλη από την Madonna, και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της και την εντατική ενασχόλησή της με την μόδα, μάλλον έχει πάρει κι άλλα πράγματα από την Madge εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Η Matilda Ledger μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να ζήσει πολύ τον διάσημο και αδικοχαμένο μπαμπά της, Heath αλλά η τρομερή της ομοιότητα με αυτόν είναι μία παρηγοριά για την μητέρα της και επίσης διάσημη ηθοποιό, Michelle Williams. Αν ζούσε, σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει ποτέ test DNA!

Η Ava Phillippe είναι κόρη του Ryan Phillippe και της Reese Witherspoon, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και...σωσίας της διάσημης μαμάς της! Μάτια, στόμα, μαλλιά, σώμα, δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην πήρε από αυτή. Ευτυχώς που ο μπαμπάς της έχει πάνω κάτω τα ίδια χρώματα, αλλιώς θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί! Κάτι, που θα πρέπει να κάνει ο Ben Affleck κοιτάζοντας την μεγάλη του κόρη, Violet. Ναι, η μικρή είναι ίδια η μαμά της Jennifer Garner καθώς έχει πάρει όλα της τα χαρακτηριστικά αλλά και τη σικάτη ομορφιά της. Καημένε Ben...

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Garner: Με κόκκινo, στο κόκκινο χαλί

Επιτέλους η Suri Cruise κάνει παρέα με παιδάκι της ηλικίας της

H Reese Witherspoon έγινε μαμά και το όνομα αυτού...