Ο Jude Law το’ χει ρίξει στις κακές συνήθειες

Ο Jude Law το’ χει ρίξει στις κακές συνήθειες

Ο Βρετανός γόης περνάει κρίση μέσης ηλικίας

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο ο Jude Law κλείνει τα 40 και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο σταρ έχει χάσει μέρος της λάμψης του. Κάτι τα μαλλιά του που αραιώνουν επικίνδυνα (αν και ο «Alfie» φρόντισε, ήδη, γι' αυτό με μία διακριτική εμφύτευση), κάτι η κοιλίτσα του που έχει ελαφρώς μεγαλώσει, κάτι το πρόσωπό του, όπου έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ρυτίδες, δεν θέλουν και πολύ τα tabloids για να σχολιάσουν την εικόνα του σταρ. Αν και σε εμάς φαίνεται, πάντα, εξίσου γοητευτικός, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Star, υπεύθυνες για την εικόνα του Law είναι οι καταχρήσεις. Με λίγα λόγια, ο ηθοποιός περνάει κρίση μέσης ηλικίας και το έχει ρίξει στο αλκοόλ, το ποτό και το τσιγάρο.

«Κάποτε θεωρούνταν ένας από τους πιο hot εργένηδες του Hollywood αλλά τελευταία ο Jude Law δείχνει σαν απλήρωτος κομπάρσος. Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του παρατηρούν ότι τελευταία δείχνει δυστυχής και ατημέλητος, ενώ περνάει κρίση μέσης ηλικίας. "Δεν ξέρει τι να κάνει για να νιώσει καλύτερα", παραδέχεται φίλος του, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός καταρρακώθηκε από την εισπρακτική αποτυχία των τελευταίων ταινιών όπου πρωταγωνίστησε. "Μένει ξύπνιος μέχρι αργά, πίνει πολύ, καπνίζει και καταναλώνει συνέχεια junk food. Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο μέσα στην κατάθλιψη"».

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται, ακόμα, ότι ένα επιπλέον πρόβλημα είναι το σεξαπίλ του πρωταγωνιστή, το οποίο, με την πάροδο του χρόνου, ολοένα και ξεθωριάζει. « "Τα studios πιστεύουν ότι οι ταινίες του δεν έχουν, πια, επιτυχία, επειδή αυτός έχει χάσει την εικόνα του γόη που είχε κάποτε. Τον Jude δεν τον απασχολούσε ποτέ η ομορφιά του. Αλλά τώρα, που έχει αρχίσει να μεγαλώνει, συνειδητοποιεί ότι, στην πραγματικότητα, εξαρτιόταν πολύ από την εικόνα του"», αναφέρει άλλη πηγή.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιος sexy ηθοποιός έκανε κοιλιά;
Τι μας έκρυβε τόσο καιρό ο Jude Law;
Κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά του Jude Law