Ο Matthew McConaughey καταρρέει!

Γωγώ Φούντα
Ο Matthew McConaughey καταρρέει!

Κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του!

Θυμάστε τον Matthew McConaughey που σε κάθε κινηματογραφικό του πόνημα επιδείκνυε όλο καμάρι τους ομολογουμένως εντυπωσιακούς κοιλιακούς του; Ε ξεχάστε τον και αντικακαταστείστε τον με έναν McConaughey γερασμένο και τόσο αδυνατισμένο που με δυσκολία στέκεται στα πόδια του.

Ο διάσημος ηθοποιός, ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Dallas Buyer's Club όπου και θα υποδύεται τον Ron Woodroof ο οποίος πάσχει από AIDS. Για τις ανάγκες του ρόλου λοιπόν, για τον οποίο είχε να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Brad Pitt αλλά και τον Ryan Gosling, έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά ώστε η φιγούρα του να θυμίζει ασθενή του HIV.

Kαι μπορεί από τότε που άρχισε να χάνει κιλά, να έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες του, ωστόσο, αυτές που είδαν το φως της δμοσιότητας πρόσφατα, και τον δείχνουν με τους γονείς του, είναι πραγματικά ανησυχητικές. Μετά βίας αναγνωρίζεται καθώς το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί από την μεγάλη και απότομη απώλεια κιλών, ενώ φαίνεται να δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει από την εξάντληση, έχοντας μάλιστα περασμένο το ένα του χέρι στον ώμο της μητέρας του.

O ίδιος πάντως έχει πάρει το συγκεκριμένο ρόλο πολύ σοβαρά δηλώνοντας: «Υποδύομαι κάποιον που είναι άρρωστος και που επιθυμούσε διακαώς να θεραπευτεί. Για μένα αυτός ο ρόλος είναι πρόκληση και έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το μυαλό και το πνεύμα παρά με το σώμα. Αν χρειαστεί θα χάσω κι άλλα κιλά. Είναι μέρος της δουλειάς μου».

Ελπίζουμε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και να του χαρίσει το πολυπόθητο Oscar...

Διαβάστε επίσης:

Τα οπίσθια διάσημου sexy ηθοποιού, όπως σίγουρα δεν τα έχετε ξαναδεί! (φωτος)

Οχτώ (πιθανοί) λόγοι που ο Matthew McConaughey δεν φορά σχεδόν ποτέ μπλούζα

Ο Matthew McConaughey μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων