O Brad Pitt με ράστα; Τι του συνέβη;

O Brad Pitt με ράστα; Τι του συνέβη;

Έχει αδυναμία στις μεταμορφώσεις

Ο Brad Pitt έχε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μα τσαλακώσει την ωραία εικόνα του. Έχει φωτογραφηθεί με φορέματα, με σπασμένα δόντια, με μώλωπες και τραύματα, αλλά όπως και να μεταμορφωθεί εξακολουθεί να παραμένει ωραίος, απλά με μικρές ατέλειες.

Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού "Interview" φορώντας eyeliner, με ράστα, ακόμη και με κάλυμμα ματιού, επινοώντας νέες προσωπικότητες για την φωτογραφηση. Το ρόλο του δημοσιογράφου του περιοδικού , έπαιξε ο σκηνοθέτης Guy Richie. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο και μίλησαν για την επόμενη ταινία του Brad, την αφοσίωση του στην οικογένεια και την αδυναμία του στον Barack Obama. Ο Brad που σε 2 μήνες κλείνει τα 49 του χρόνια είπε:
Για το γεγονός ότι έγινε επιλεκτικός με τις δουλείες του: «Θέλω να αξίζω αρκετά για να αφήσω πίσω μου μια ιστορία στην οικογένειά μου. Είναι τα πάντα. Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Επίσης δεν θέλω να τους ντροπιάσω».
Για το τι θα ψηφίσει στις εκλογές: «Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του Obama και νομίζω ότι είναι η καλύτερη μας απάντηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια»