Ο Pattinson αγκαλιά με άγνωστη ξανθιά σε club τα ξημερώματα!

Ο Pattinson αγκαλιά με άγνωστη ξανθιά σε club τα ξημερώματα!

Οι πρώτες φωτογραφίες-αποδείξεις

Και ενώ όλοι μας είχαμε μείνει στο σενάριο που θέλει τον Robert Pattinson να έχει συγχωρήσει την Kristen Stewart, να ξανασυγκατοικούν και να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, τελικά μάλλον κάτι αγνοούσαμε. Οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν, αν και θολές, δείχνουν το Robert να μιλάει πολύ κοντά και μάλιστα να έχει περάσει το ένα του χέρι στον ώμο μιας άγνωστης γυναίκας αγκαλιάζοντάς την. Ο Pattinson με την γυναικεία του συντροφιά "πιάστηκαν" να φλερτάρουν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο bar Electric Room που βρίσκεται στο πολύ μοδάτο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, το Dream Hotel.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας ανάφερε ότι: "O Robert κάποια στιγμή πέρασε το χέρι του γύρω από τον ώμο της και μιλούσαν όλη τη νύχτα. Φαίνονταν να περνούν πολύ καλά και το κορίτσι τον έκανε να γελάει συνεχώς" . Η ίδια πηγή σημείωσε ότι ο 26χρονος star ήρθε στο bar με την παρέα του στη μία και μισή και έμεινε γι αρκετές ώρες, αν και όλη τη νύχτα είχε μόνο μάτια για την άγνωστη ξανθιά που καθόταν πολύ κοντά του στον καναπέ. Ο Robert έπινε μπύρα όλο το βράδυ αν και στο τραπέζι υπήρχαν διάφορα μπουκάλια ποτών και σαμπάνιας.

Την ίδια ώρα η Kristen ήταν χιλιόμετρα μακριά στην άλλη ακτή της χώρας. Και πάνω που είχαμε πιστέψει ότι το ζευγάρι δεν έχει πλέον να μας δώσει κάτι καινούργιο, αρχίζει πάλι να αποκτά ενδιαφέρον.