Η κουρασμένη Suri με τη στολή του νέου πανάκριβου σχολείου της

Η κουρασμένη Suri με τη στολή του νέου πανάκριβου σχολείου της

Πιο ακριβό και από το Χάρβαρντ το δημοτικό σχολειό της Suri.

Κανένα παιδί και ειδικά στην ηλικία των 6 δεν χαίρεται το σχολειό ακόμη και αν είναι ένα από τα καλύτερα στη χώρα. Η μικρή Suri Cruise επιστρέφει στο σπίτι της με τη μαμά της, δείχνοντας φανερά κουρασμένη και είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με τη στολή του νέου της σχολείου και με το ροζ σακίδιό της.

Η Suri ξεκίνησε να πηγαίνει στο ελιτ σχολειό τον προηγούμενο μήνα. Αν και η μητέρα της Kate Holmes σκεφτόταν να την γράψει σε καθολικό σχολειό, άλλαξε γνώμη και προτίμησε το ολοκαίνουργο σχολειό Avenue με ετήσια συνδρομή που ξεπερνάει και την ετήσια συνδρομή του Χάρβαρντ και κοστίζει περίπου 40.000 δολάρια το χρόνο, τα οποία φυσικά πληρώνει ο διάσημος μπαμπάς της.

Το σχολειό ειδικεύεται σε παιδιά γονιών της υψηλής τάξης που ταξιδεύουν συχνά σε όλο τον κόσμο και στόχο του είναι να μπορεί να εκπαιδεύσει τα παιδιά σε οποιαδήποτε ήπειρο με υποκαταστήματα παντού . Η Suri που στην αρχή είχε ενθουσιαστεί με το σχολειό, με την παιδική χαρά στην ταράτσα και τις δραστηριότητες για κατάλαβε γρήγορα ότι αυτό είναι μια καθημερινή υποχρέωση για τα επόμενα χρονιά της ζωής της, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, που είναι από τις σπάνιες που η μικρή δεν χαμογελάει ή δεν δείχνει ευτυχισμένη.