Αποκλειστικό: Πρότειναν στη Βανδή να δουλέψει με τη Βίσση

Αποκλειστικό: Πρότειναν στη Βανδή να δουλέψει με τη Βίσση

Η συνεργασία της δεκαετίας

Αν ήμασταν λίγα χρόνια πίσω, όχι πάρα πολλά, αλλά τότε, που η οικονομική κρίση ήταν ένα μακρινό και άγνωστο φαινόμενο η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή μπορεί να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση θα έμοιαζε σαν ανέκδοτο ή σαν ανεκπλήρωτος πόθος. Σήμερα όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η κρίση που σάρωσε τα πάντα δεν άφησε ανέπαφη την ψυχαγωγία και ειδικά τα κέντρα διασκέδασης. Οι εποχές της ευμάρειας πέρασαν, όπως επίσης και οι εποχές που ένα μεγάλο όνομα κρατούσε μόνο του ένα νυχτερινό κέντρο και πλέον ευνοούνται μόνο οι μεγάλες και ισχυρές συμμαχίες.

Έτσι σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης του "Κέντρου Αθηνών" και σκέφτηκε να ενώσει κάτω από την ίδια στέγη δύο κορυφαία γυναικεία ονόματα. Την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή. Βέβαια το γεγονός ότι η Άννα Βίσση τραγουδάει ήδη στο δικό του μαγαζί ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Ο ίδιος ήρθε ήδη σε επαφή και με τις δυο τραγουδίστριες με σκοπό να τις πείσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Οι έως τώρα απαντήσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές, αλλά η επιμονή καμιά φορά λυγίζει και τους πιο αποφρασμένους.
Πάντως το πρώτο βήμα έγινε και μακάρι να γίνει και το επόμενο, γιατί είναι μια συνεργασία που θα είχε πολύ ενδιαφέρον ναδούμε, αν τη δούμε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα του σπιτιού της

Γιατί η Άννα Βίσση λέει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη "κάψτε την";