Tι κρύβει πίσω από τα τεράστια γυαλιά της η Victoria Beckham;

Γωγώ Φούντα
Tι κρύβει πίσω από τα τεράστια γυαλιά της η Victoria Beckham;

Ο φωτογραφικός φακός την έκανε τσακωτή!

Tην έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα στιλάτη και περιποιημένη. Φετίχ της είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακόμα και όταν κουβαλάει την 15 μηνών Harper, αλλά και τα τεράστια γυαλιά ηλίου τα οποία και δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ!

Ο λόγος φυσικά για τη Victoria Beckham της οποίας μάθαμε επιτέλους το μυστικό: Τα γυαλιά ηλίου εκτός από στιλ της προσθέτουν και κάλυψη για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους που έχουν κατασκηνώσει κάτω από τα μάτια της. Η διάσημη fashion designer, εθεάθη στο Λονδίνο έπειτα από 11ωρη πτήση από το Los Angeles. Και μπορεί όπως πάντα να ήταν υπέροχη, όταν όμως μπήκε σε ένα μαγαζί και αναγκάστηκε να βγάλει τα γυαλιά της δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τα κουρασμένα της μάτια.

Το πρώην μέλος των Spice Girls, είναι ιδιαιτέρως πολυάσχολη, καθώς εκτός από την καριέρα της στην μόδα, έχει και 4 παιδιά που πρέπει να φροντίσει. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που έχει δηλώσει ότι η Harper την κουράζει πολύ και την αφήνει να κοιμηθεί ελάχιστα με αποτέλεσμα να μην δείχνει σχεδόν ποτέ ξεκούραστη.

Κατά τ' άλλα, η Vic παρέδωσε για ακόμη μία φορά μαθήματα στιλ, με μία υπέροχη Prada pencil φούστα, την οποία μάλιστα έχει πάρει ίδια και στην μικρή της κόρη. Και επειδή εκτός από όλα τα άλλα, είναι και μεγάλη φαν του Twitter δεν παρέλειψε να κάνει και το upadate της στην προσωπική της σελίδα, γράφοντας: «Έχω πάθει ψύχωση με το συγκεκριμένο Prada σχέδιο», ενώ στη συνέχεια έδωσε και τη συμβουλή της στις θαυμάστριές της: «Tip ομορφιάς για τις πολύωρες πτήσεις. Αλείψτε το πρόσωπό σας με baby oil και το δέρμα σας θα δείχνει υπέροχο».

Για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες δεν είχε κάποια συμβουλή. Αλλά αν είχε, υποθετούμε θα την εφάρμοζε κιόλας. Να λοιπόν η απόδειξη ότι η Victoria είναι μία μαμά σαν όλες τις άλλες...

Διαβάστε επίσης:

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εξομολόγηση της Victoria Beckham για τα κιλά της και τη ζωή της με τον David

Πλανήτης Hollywood: οι celebrity με τα πιο άσχημα πόδια (φωτός)

Απίστευτο! Ξανά έγκυος η Victoria Beckham;