H Harper ξεκινάει μαθήματα χορού!

Γωγώ Φούντα
H Harper ξεκινάει μαθήματα χορού!

Μπας και αποκτήσει λίγη περισσότερη χάρη από την μαμά...

Θυμάστε που η Victoria Beckham κατά τη διάρκεια της θητείας της, ως πικάντικο κορίτσι έπασχε από παντελή έλλειψη ρυθμού και τσαχπινιάς με αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο αγγούρι; Βλέπετε, για όσους δεν γνωρίζουν, μπορεί το πέρασμά της από το διάσημο girl group να ήταν άκρως πετυχημένο, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο θέμα του χορού η Vic δεν τα κατάφερνε και τόσο καλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που στα shows των Spice Girls, η Victoria βρισκόταν πάντα πίσω από τις άλλες, χωρίς φυσικά να χορεύει, αλλά κυρίως να ποζάρει.

Tην έλλειψη ταλέντου λοιπόν στο χορό, την έχει συνειδητοποιήσει και η ίδια η fashion designer, και επειδή θέλει να δώσει τα καλύτερα στην 15 μηνών Ηarper, αποφάσισε μόλις κλείσει το δεύτερο έτος της ζωής της να παρακολουθήσει μαθήματα χορού!

Άτομο από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας είπε: «Ο David και η Victoria ενθάρρυναν όλα τους τα παιδιά να αποκτήσουν διάφορες δραστηριότητες. Τα αγόρια από τη στιγμή που άρχισαν να περπατάνε ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο οπότε ήταν λογικό και η Harper να ασχοληθεί με το χορό. Eπιπλέον η Vic πιστεύει ότι θα είναι πολύ χαριτωμένη με τα φορεματάκια του χορού».

Ελπίζουμε η όμορφη μικρούλα να έχει περισσότερο ταλέντο από την μαμά στο χορό. Αν και πόσο χειρότερη να είναι;

Διαβάστε επίσης:

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εξομολόγηση της Victoria Beckham για τα κιλά της και τη ζωή της με τον David

Romeo Beckham: «Χτύπησε» τατουάζ ίδιο με του μπαμπά του!

Δείτε το David Beckham να κυκλοφορεί γυμνός στους δρόμους του Los Angeles