Δείτε την 10χρονη Christina Aguilera σε talent show

Γωγώ Φούντα
Δείτε την 10χρονη Christina Aguilera σε talent show

Από μικρή στα... δύσκολα!

Σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες παγκοσμίως, ωστόσο την καλλιτεχνική φύση και το ταλέντο της το είχε δείξει ήδη από τα 10 της! Ο λόγος φυσικά για την Christina Aguilera και ένα βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Το βίνετο λοιπόν, δείχνει την 10χρονη τότε Christina ως διαγωνιζόμενη στο show ταλέντων Star Search, αγνώριστη, ξανθούλα και... εντελώς ντυμένη να διαγωνίζεται για μια... θέση στον ήλιο! Η ίδια η star όταν της έδειξαν το εν λόγω ντοκουμέντο σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη, κοκκίνησε και είπε: «Και να φανταστείτε ούτε καν κέρδισα! Ήρθα δεύτερη»!

Η Aguilera δεν είναι βέβαια η μόνη σημερινή star που πέρασε από το συγκεκριμένο show καθώς και οι Britney Spears, Justin Timberlake, LeAnn Rimes και Usher είχαν δοκιμάσει κι αυτοί τις δυνάμεις τους στο μακρινό, αλλά αξέχαστο παρελθόν!

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για το reality show The Voice, στο οποίο υπήρξε κριτής και πλέον έχει αντικατασταθεί από την Shakira προκειμένου να αφοσιωθεί στην καριέρα της: «Νομίζω ότι αυτό που έκανε το show πετυχημένο, ήταν το γεγονός ότι όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής είμασταν καλλιτέχνες. Ο κόσμος μας εκτιμούσε και εμπιστευόταν την άποψή μας».

Διαβάστε επίσης:

Christina Aguilera: «Είμαι ένα χοντρό κορίτσι»

Ποιοι διάσημοι σταρ παλεύουν μια ζωή με τα κιλά τους;

Christina Aguilera: «Μ' αρέσει να έχω οπίσθια και να δείχνω το ντεκολτέ μου»