Katy Perry και John Mayer: Ξανά μαζί!

Katy Perry και John Mayer: Ξανά μαζί!

Μυαλό δε λέει να βάλει αυτό το κορίτσι...

Μετά την αυτοκτονία του πρώην της και την ελαφράς μορφής κατάθλιψη που την βασανίζει από τότε που ο John Mayer τη χώρισε για πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς την μη ιδανική σύντροφο και περιπέτεια, η Katy Perry ενέδωσε στο πάθος της και πάλι.

Δεν ξέρουμε πόσες γυναίκες θα γύριζαν πίσω μετά από κάτι τέτοιο, όμως εκείνος ο χωρισμός δεν ήταν ο μόνος. Το ζευγάρι χώρισε και πάλι πριν από μερικές μέρες αυτή τη φορά ύστερα από επιθυμία της τραγουδίστριας η οποία σε νευρική κρίση του είπε να μην την ξαναενοχλήσει και να σβήσει τον αριθμό της! Γιατί; Ο... καλός της ξενοκοιτούσε και την πρόσβαλε για την όχι και τόσο προσεγμένη σιλουέτα της.

Αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες δέχονται τέτοιες συμπεριφορές, πόσο μάλλον όταν είναι διάσημες, όμορφες, ευκατάστατες και με το παραπάνω- γενικότερα σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους συντρόφους τους, βλέπε Rihanna. Κι εκεί που είπαμε πως πάει, κατάλαβε η Katy το μεγάλο λάθος και του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι ήρθε το χτεσινοβραδινό να μας αποτελειώσει.

Ο Mayer γιόρτασε τα γενέθλιά του και από το πάρτυ δεν έλειπε φυσικά η Katy, με την οποία φέρονταν σαν να είναι μαζί!

Πηγή ανέφερε στο US Weekly: «Η Katy είναι μάλλον ερωτευμένη μαζί του, έχει περάσει πολλά και έχει ανάγκη από προσοχή. Εκείνος δεν μπορεί να αντέξει καιρό σε μονογαμική σχέση ενώ εκείνη νιώθει πως δεν της είναι αρκετός. Παρόλα αυτά είναι μία σχέση πάθους και από τις δύο πλευρές...»

Για να δούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Τι έκανε στα νύχια της η Katy Perry;

Johnny Lewis: Αυτοκτόνησε ο πρώην της Katy Perry!