Ο μπαμπάς της Rihanna λατρεύει τον Chris Brown

Γωγώ Φούντα
Ο μπαμπάς της Rihanna λατρεύει τον Chris Brown

Αμαρτίες γονέων...

Ξετρελαμένος με τον Chris Brown δηλώνει ο πατέρας της Rihanna! Ο Ronald Fenty δήλωσε πως ο άνθρωπος που τρία χρόνια πριν έστειλε την κόρη του στο νοσοκομείο, είναι ευπρόσεδκτος στην οικογένειά του!

RiRi και Brown είναι και πάλι μαζί, αφού ο δεύτερος παράτησε την τελευταία του φιλενάδα Karrueche Tran, για χάρη του, όπως αποδεικνύεται, μεγάλου του έρωτα. Η συγκεκριμένη επανασύνδεση βρίσκει απολύτως σύμφωνο τον κύριο Fenty ο οποίος δήλωσε: «Eγώ θέλω απλά το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο. Ελπίζω κάποια μέρα να παντρευτεί. Εξάλλου όλοι λατρεύουμε τον Chris, είναι σπουδαίο παιδί και πάντα με σεβόταν πολύ. Όλη η οικογένεια συμπαθούσε τον Chris πολύ πριν τον γνωρίσει. Πάντα πίστευα ότι είναι πολύ ταλαντούχος».

Εν αντιθέσει με τον μπαμπά της star, οι φίλοι της δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι αυτή την επανασύνδεση. Άτομο από το περιβάλλον αποκαλύπτει: «Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν οι δυο τους τελικά παντρεύονταν μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι δεν τους ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Ο συνδυασμός τους είναι εκρηκτικός και τόσο οι φίλοι όσο και οι άνθρωποι που δουλεύουν με την Rihanna είναι πολύ αναστατωμένοι».

Αποδεδειγμένα πάντως, ο μπαμπάς της διάσημης τραγουδίστριας δεν στέκει και πολύ στα καλά του, αν κρίνουμε και από παλαιότερες δηλώσεις του ότι αποκαλεί την κόρη του χοντρούλα και την παροτρύνει να χάσει κιλά!

Καλά ξεμπερδέματα...

Διαβάστε επίσης:

Πόσες φορές αναφέρει το όνομα του Chris Brown η Rihanna στη συνέντευξή της στη Vogue;

Rihanna vs Rita Ora: η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά είναι καλύτερη

Δεν είμαστε τέλειες: Ποιες διάσημες το δήλωσαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς μακιγιάζ;