Hollywood report: όταν οι celebrity μας δείχνουν κατα λάθος τα εσώρουχά τους

Hollywood report: όταν οι celebrity μας δείχνουν κατα λάθος τα εσώρουχά τους

Αύριο με το στιλίστα σας.

Τι συμβαίνει όταν οι στιλίστες των διάσημων star αντί να τις ντύνουν σωστά τις γδύνουν με αποτέλεσμα να γίνονται ρεζίλι; Ασφυκτικά στενά ρούχα, χαμηλά ντεκολτέ και οι παπαράτσι δε χαρίζονται χαρίζοντάς μας μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά ενσταντανέ.

Η Jennifer Lopez φοράει το πιο διάφανο ρούχο της και βγαίνει το στήθος της έξω. ευτυχώς , η διάσημη τραγουδίστρια αποδείχτηκε τέρας ψυχραιμίας οπότε απλά το ξαναέβαλε στη θέση του.

Η Kourtney Kardashian είχε το Marilyn moment της στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Eden Roc Hotel καθώς σηκώθηκε η φούστα της και τα είδαμε όλα.

Η Emma Watson δε στερέωσε καλά το στήθος της μέσα στη Giorgio Armani κι έτσι είχε μία αποκάλυψη κατά τη διάρκεια τουToronto Film Festival.

Η Penelope Cruz έχει γυρίσματα για την καινούργια της ταινία, "The Counselor" και αποκαλύπτει λίγο περισσότερα κατά τη διάρκεια των σκηνών από όσο θα ήθελε.

Η Lady Gaga πόζαρε στο Manhattan για τους φωτογράφους ισορροπώντας πάνω στα τεράστια παπούτσια της και φορώντας ένα κόκκινο λάτεξ φόρεμα με απίστευτο σκίσιμο μπροστά. Τι αποκάλυψε; τα πάντα μαζί με ένα σέξι piercing.

Διαβάστε επίσης:

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί

Δείτε τους διάσημους του Hollywood να παίρνουν μάτι ο ένας τον άλλο