H Adele έγινε μαμά!

Γωγώ Φούντα
H Adele έγινε μαμά!

H διάσημη τραγουδίστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί!

Tο βράδυ της Παρασκευής η Adele έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι! Η 24χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Simon Konecki πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σύμφωνα με πηγές είναι κυριολεκτικά εκστασιασμένοι με το νέο μέλος της οικογένειάς του.

«H Adele πετάει στα σύννεφα και είναι ξετρελαμένη με τον μικρούλη της», συνέχισε η ίδια πηγή, ενώ ο εκπρόσωπος της star ανακοίνωσε το γεγονός χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο. Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είχε κάνει η ίδια η Adele τον Ιούνιο μέσω του επίσημου blog της: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Simon κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήθελα να μάθετε τα νέα από εμένα και να σας παρακαλέσω να σεβαστείτε τις προσωπικές μας στιγμές. Η Αdele σας...»

Η λατρεμένη τραγουδίστρια, εκτός από προσωπική έχει και επαγγελματική επιτυχία μιας και ερμηνεύει το Skyfall, το soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του James Bond. Ο ίδιοςο ... 007 Daniel Craig είπε: «Όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Adele πετάχτηκα και άρχισα να φωνάζω πως είναι η ιδανική. Η φωνή της είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε».

Eμείς της ευχόμαστε να της ζήσει και ανυπονούμε να ακούσουμε τα νέα της τραγούδια!

Διαβάστε επίσης:

Ακούστε ολόκληρο το κομμάτι της Adele για τον νέο James Bond!

Η Αdele λίγες μέρες πριν γεννήσει

Adele: Θα σχεδιάσει για τον οίκο Burberry;