Απίστευτο: O οίκος Dior απέλυσε τη Mila Kunis επειδή τη βρίσκει.. χοντρή και ατσούμπαλη!

Απίστευτο: O οίκος Dior απέλυσε τη Mila Kunis επειδή τη βρίσκει.. χοντρή και ατσούμπαλη!

Τι να πούμε και εμείς οι.. κοινές θνητές!

Το περιοδικό Esquire την κατέταξε ως την πιο sexy εν ζωή γυναίκα για το 2012, αλλά κανένας... τίτλος δεν έπεισε το γνωστό οίκο Dior. Oι υπεύθυνοι marketing , του γνωστού οίκου, σύμφωνα με το Star Mag, είναι απογοητευμένοι από την εικόνα της διάσημης ηθοποιού. Πηγές λένε ότι τη θεωρούν αρκετά στρουμπουλή, με ασουλούπωτο σώμα. Εκτός βέβαια από τα σχόλιά τους για το κορμί της, λέγεται ότι είναι επίσης απογοητευμένοι από τις τελευταίες της ενδυματολογικές επιλογές. Θεωρούν ότι τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται πολύ απεριποίητη και με ατημέλητο look.

Αυτοί, λοιπόν, είναι οι λόγοι που οδήγησαν τους υπεύθυνους του οίκου να την απολύσουν και να μη διαφημίσει τελικά, γνωστή it bag του οίκου. Τη θέση της τελικά θα πάρει η Jennifer Lawrence.

Λέγεται ακόμα ότι τη χαριστική βολή της την έδωσε ο ίδιος ο Ashton Kutcher, ο οποίος της έριχνε υπονοούμενα ότι είναι αρκετά τσουπωτή, αλλά η ίδια δεν έδειχνε να τα αντιλαμβάνεται, ώσπου ο Ashton αναγκάστηκε να της πει ευθέως ότι είναι χοντρούλα. Η Mila θιγμένη του είπε ότι αν δεν του αρέσει μπορεί να την παρατήσει και να φύγει και κάπως έτσι έληξε ο τσακωμός του ζευγαριού..

Το ότι η συνεργασία της Kunis με τον Dior έληξε είναι γεγονός, αν όμως ο λόγος ήταν πράγματι τα κιλά της ηθοποιού, τότε ο Dior μάλλον θα τα βρει σκούρα με τους μέχρι τώρα υποστηρικτές και θαυμαστές του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Mila Kunis κουβαλά απελπισμένη τον Robin Williams;

H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher δεν έχουν τίποτα να κρύψουν (πια)

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση για το 2012;