Ποια star είπε (για τους άντρες): «Το ραντάρ μου είναι χαλασμένο. Ο Θεός ήθελε απλά να αναστατώσει τη ζωή μου»

Γωγώ Φούντα
Ποια star είπε (για τους άντρες): «Το ραντάρ μου είναι χαλασμένο. Ο Θεός ήθελε απλά να αναστατώσει τη ζωή μου»

Η διάσημη ηθοποιός σε μία κρίση ειλικρίνειας και αυτογνωσίας!

H διάσημη ηθοποιός Halle Berry, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί πολύ περισσότερο με τις προσωπικές της περιπέτειες παρά με τις ταινίες της, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο των NY Times Sunday Style Magazine, προκειμένου να προωθήσει την νέα της ταινία η οποία βέβαια σύμφωνα με τις κριτικές, πάει γραμμή για τον... κάλαθο των αχρήστων!

Παρόλα αυτά, όσα είπε η μελαμψή καλλονή με την προβληματική παιδική ηλικία, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δε δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλους και για όλα!

Για τους paparazzi: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που κάνουν στο παιδί μου. Ένα βράδυ, έπειτα από κυνηγητό, μου πήρε δύο ώρες για να την ηρεμήσω και τελικά να τη βάλω να κοιμηθεί».

Στην ερώτηση γιατί κάνει τόσο κακές επιλογές στους άντρες: «To ραντάρ μου είναι χαλασμένο. Ο Θεός μάλλον σκέφτηκε ότι αυτό το κορίτσι δεν μπορεί να τα έχει όλα, και γι' αυτό μου έδωσε χαλασμένο ραντάρ. Ήθελε απλά να αναστατώσει τη ζωή μου. Ευτυχώς τώρα το έφτιαξα»!

Tις δυσκολίες του να μεγαλώνεις σαν μιγάς: «Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα πουθενά. Παντού ήμουν σαν την μύγα μες στο γάλα και οι συμμαθητές μου έλεγαν ότι είμαι υιοθετημένη. Όταν μετακομίσαμε με τους γονείς μου στα προάστια, η αδερφή μου κι εγώ πήγαμε σε σχολείο στο οποίο είμασταν τα μόνα έγχρωμα παιδιά. Ήταν πολύ περίεργα. Μάλιστα, όταν ανακηρύχθηκα βασίλισσα του χορού, ο διευθυντής με κατηγόρησε ότι παραποιήσα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Τελικά κάναμε κλήρωση με ένα λευκό κορίτσι αλλά και πάλι κέρδισα εγώ»!

Για το Oscar και πόσο άλλαξε μετά από αυτό: «Προέρχομαι από πολύ φτωχή οικογένεια και μεγάλωσα δύσκολα. Οπότε αντιμετώπισα το γεγονός ότι κέρδισα το Oscar σαν κάτι φυσιολογικό. Καθώς επέστρεφα σπίτι εκείνη τη βραδιά ένιωθα σαν τη Σταχτοπούτα. Σκεφτόμουν ότι μόλις μπω σπίτι μου, θα γίνω όπως ακριβώς ήμουν πριν. Και έτσι έγινε».

Για τους λόγους που θέλει να μετακομίσει στη Γαλλία: «Δεν μπορώ να μεγαλώσω την κόρη μου στο Los Angeles. Παίρνεις ένα μικρό παιδί που τώρα ανακαλύπτει τον κόσμο και έχεις όλους αυτούς τους φωτογράφους να το κυνηγούν και να φωνάζουν την μητέρα της σαν μανιακοί. Πλέον έχει αρχίσει να αισθάνεται ξεχωριστή και διαφορετική. Θέλω να νιώθει έτσι, αλλά όχι επειδή εγώ είμαι ηθοποιός».

Διαβάστε επίσης:

Τότε και τώρα: Η Halle Berry πλησιάζει τα 50 και κάνει τις 20άρες να τρέμουν στη σύγκριση

Halle Berry: 46 και να καίει

Πρώην άστεγοι που έγιναν διάσημοι!