Ποια διάσημη ηθοποιός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρία;

Ποια διάσημη ηθοποιός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καρχαρία;

Μία εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή.

Την ανδρεναλίνη της στα ύψη είπε ν΄ανεβάσει η Halle Berry, που αποφάσισε να έρθει τετ-α-τετ με έναν λευκό καρχαρία! Η 46χρονη ηθοποιός, άδραξε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια διαλείμματος από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Dark Tide», και αποφάσισε να «παλέψει» με τα θηρία της φύσης.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στις εκπληκτικές φωτογραφίες, η Halle Berry ήρθε σε απόσταση αναπνοής με ένα από τα μεγαλύτερα αρπακτικά του κόσμου... χαϊδεύοντας το!
Φορώντας το bikini της, και από πάνω στολή καταδύσεων, η 46χρονη ηθοποιός καταγοητεύτηκε από τους λευκούς καρχαρίες που περιτριγύριζαν το σκάφος στο οποίο βρισκόταν!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατά τη διάρκεια των προσπαθειών της, κατάφερε ν΄αγγίξει για μερικά δεύτερα έναν λευκό καρχαρία.

«Είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατάφεραν κάτι τέτοιο. Πώς τα κατάφερα; Πολύ προσεχτικά!» λέει η Halle Berry, η οποία υποδύεται στο θρίλερ μια δασκάλα καταδύσεων, η οποία φοβάται να ξαναμπεί στο νερό, έπειτα από μια μοιραία επίθεση καρχαρία που έζησε στο παρελθόν. Μάλιστα κολύμπησε και με καρχαρίες για τις ανάγκες των γυρισμάτων, χωρίς όμως όπως λέει, «να βάλω τον εαυτό μου σε κίνδυνο».