Ποια star θα φορέσει αυτό το υπέροχο κοστούμι Cleopatra στο Halloween;

Γωγώ Φούντα
Ποια star θα φορέσει αυτό το υπέροχο κοστούμι Cleopatra στο Halloween;

Για ακόμη μία χρονιά θα κλέψει την παράσταση!

Συνήθως, για την πλειοψηφία του κόσμου, η αγαπημένη γιορτή είναι τα Χριστούγεννα, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το supermodel Heidi Klum. Η Γερμανίδα καλλονή, επί 13 συναπτά έτη διοργανώνει τα πιο πετυχημένα Halloween πάρτι, φροντίζοντας κάθε χρόνο να κλέβει την παράσταση με τα ιδιαίτερα και αστεία κοστούμια της!

Αυτή τη φορά, η Klum, ενόψει του πάρτι που θα δώσει στις 31 Οκτωβρίου σε μεγάλο club της Nέας Υόρκης, αποφάσισε να βάλει τα δυνατά της και να εμφανιστεί με ένα συγκλονιστικό, ολόχρυσο κοστούμι Cleopatra! Μάλιστα, μιας και είναι μεγάλη φαν του Twitter δε δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την προετοιμασία της στολής, η οποία αποτελείται από μία μακριά ρόμπα ενώ από μέσα αποκαλύπτονται τα καλλίγραμμα πόδια της.

Σχεδιαστής του κοστουμιού είναι ο Martin Izquierdo, o οποίος έχει επιμεληθεί και τις προηγούμενες εμφανίσεις της Klum ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι του ζήτησε κάτι που να είναι μεγάλο, χρυσό και λαμπερό, και στη συνέχεια έγραψε: «Όπως βλέπετε η διαδικασία δημιουργίας της στολής μου δεν είναι απλή. Παίρνει μήνες σχεδιασμού από ομάδα ατόμων για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα του πάρτι»!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που η Klum θα είναι ασυνόδευτη μιας και όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε σετ με τον πρώην σύζυγό της Seal, πραγματοποιώντας μάλιστα θρυλικές και άκρως ξεκαρδιστικές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Το διατροφικό μυστικό της Heidi Klum για τέλειο σώμα

Σε ποιες ανήκουν οι super κοιλιακοί της φωτογραφίας;

Δεν έχουν hobby στο Hollywood: Οι πιο διάσημοι πολύτεκνοι!