H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας

Γωγώ Φούντα
H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας

Είναι αυτό που λέμε, ο ψηλός και ο κοντός!

Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι κοινές θνητές έχουμε ανασφάλειες και προβλήματα με την εμφάνιση, το ύψος και τα κιλά μας; Απο τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορούν να απουσιάζουν ακόμα και οι πιο διάσημες και στιλάτες γυναίκες του κόσμου οι οποίες πολλές φορές βρίσκονται σε πολύ πιο άβολη θέση από εμάς μιας και έχουν όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους.

Κάπως έτσι την πάτησε η λατρεμένη και αρκετά minion Sarah Jessica Parker, η οποία ως γνωστόν δεν ξεπερνά το 1,60, όταν αποφάσισε να ποζάρει δίπλα στην L'Wren Scott, fashion designer και κορίτσι του Mick Jagger, στο 29th Annual Fashion Group International Night of Stars.

Βλέπετε, μπορεί η SJP να ήταν για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική, αλλά η μικροσκοπική της σιλουέτα δίπλα στην πραγματικά πανύψηλη Scott, κάτι λιγότερο από δύο μέτρα, μας έδωσε μακράν την πιο αστεία και συγχρόνως άβολη φωτογραφία της ημέρας! Μπορεί η σύντροφος Mick να έχει συνηθίσει να κοιτάει τον κόσμο αφ' υψηλού, αλλά η Sarah, η οποία αν κρίνουμε από το ύφος της δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για ένα τέτοιο ενσταντανέ, μάλλον μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που πόζαρε στο πλευρό της «τεράστιας», σε σχέση πάντα με αυτή, φίλης της. Σημειώνουμε ότι η Scott είναι πιο ψηλή και από τον Jagger!

Δεν πειράζει βρε Sarah... Κάθε ύψος έχει τα καλά του. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να παίξεις επαγγελματικά μπάσκετ!

Διαβάστε επίσης:

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Elle Women Celebration 2012: Αυτές είναι οι γυναικείες εμφανίσεις που μας έκλεψαν την καρδιά!