Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;

Ποιες διάσημες καλωσόρισαν τον πελαργό πριν το γάμο;

Είναι μόδα το παιδί πριν το γάμο ή απλά ... τυχαίνει;

Η νέα μόδα, του να μην παντρεύονται τα ζευγάρια διατηρώντας την ελευθερία του έρωτά τους ή η ώρα που θα διαλέξει ο πελαργός για να χτυπήσει, συχνά φέρνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα των celebrities σε πρώτο πλάνο, πολύ πριν μπει η βέρα στο δάχτυλο του γάμου- αν μπει. Μερικές από τις πιο γνωστές celebs που καλωσόρισαν μωράκι χωρίς να έχουν πει I do είναι οι:

Adele

Πριν λίγες μέρες εκείνη και ο φίλος της Simon Konecki απέκτησαν ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι, χωρίς να σχεδιάζουν καν να παντρευτούν!

Halle Berry

Η διάσημη ηθοποιός απέκτησε παιδί με τον επίσης πολύ γνωστό Gabriel Aubry χωρίς να τεθεί θέμα γάμου. Το ζευγάρι χώρισε και η καυτή σταρ ετοιμάζεται να ντυθεί στα λευκά στο πλευρό του Olivier Martinez μέσα στο 2012.

Shakira

Εκείνη και ο Gerard Pique ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη του 2013. Είναι ζευγάρι από τον απρίλιο του 2011, αλλά ούτε λόγος για γάμο.

Kourtney Kardashian

Όλοι στην Αμερική και όχι μόνο γνωρίζουν τα προσωπικά τους αλλά παρά τα δύο παιδιά και τους μυθικούς καυγάδες τους η Kourtney και ο Scott Disick δεν παντρεύονται από φόβο μη χωρίσουν. Ίσως κάνουν και καλά!

Miranda Kerr

Η πανέμορφη Miranda Kerr και ο γοητευτικότατος Orlando Bloom είναι μαζί από το 2007. Τον Ιούλιο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε ενώ το μοντέλο ήταν ήδη έγκυος στο γιο τους.

Alessandra Ambrosio

Άλλος ένας άγγελος της Victoria's Secret που δεν το λέει να φορέσει νυφικό. Αρραβωνιασμένη από το 2008 και με δύο παιδιά στο ενεργητικό της, δεν κάνει το επόμενο βήμα!

Nicole Richie

Η Nicole Richie και ο πλέον σύζυγος Joel Madden έχουν δύο παιδιά -κόρη και γιο- που απέκτησαν πολύ πριν το γάμο.

Jessica Simpson

Η αφράτη Jessica και ο αρραβωνιαστικός της Eric Johnson απέκτησαν την κορούλα τους το Μάιο του 2012. Επρόκειτο να παντρευτούν το Νοέμβριο του 2011, όμως το ανέβαλαν λόγω εγκυμοσύνης!

Διαβάστε ακόμη:

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Elle Women Celebration 2012: Αυτές είναι οι γυναικείες εμφανίσεις που μας έκλεψαν την καρδιά!