Kate Moss: "δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ηρωίνης"

Kate Moss: "δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ηρωίνης"

Το διάσημο τοπ μόντελ κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε.

H Kate Moss μας συστήθηκε πριν περίπου 20 χρόνια ως ένα νέο πρότυπο μοντέλου, ανδρόγυνο με σχεδόν παιδικό σώμα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έχοντας περπατήσει πολλά χιλιόμετρα πασαρέλας και φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, η Kate παραμένει στην κορυφή του μόντελινγκ ως ένα από τα πιο περιζήτητα τοπ μόντελ διεθνώς.

Βέβαια, παράλληλα με την ανοδική της πορεία στον κόσμο της μόδας, η προσωπική της ζωή δεν απασχόλησε σχεδόν ποτέ για καλό λόγο τα Μέσα, παρά μόνο όταν παντρεύτηκε τον καλό της Jamie Hince. Ζευγάρι με μερικούς από τους πιο ατίθασους star όπως ο Johny Depp και ο τοξικομανής Pete Doherty, πιάστηκε αμέτρητες φορές στα πράσα από τους παπαράτσι σε κατάσταση μέθης και παραζάλης και έγινε πρωτοσέλιδο με αρνητικές αναφορές στις όχι και τόσο υγιεινές της συνήθειες.

Έχοντας βάλει πλώρη για μία αυτοβιογραφία που θα βάλει την εικόνα της στη θέση της, η Kate που έγινε για ένα διάστημα γνωστή και ως CoKate( αναφορά στον εθισμό της στην κοκαΐνη) όχι μόνο αρνείται κάθε της ανάμειξη με τον κόσμο των ναρκωτικών, αλλά δηλώνει «εάν είχα ανορεξία ή αν έπαιρνα ηρωίνη θα ήμουν αλλού και δε θα μπορούσα να επικοινωνήσω. Δεν αντιμετώπιζα όμως ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα».

Τα συμπεράσματά δικά σας!

Διαβάστε επίσης:

Fashion trend: το πουλόβερ της γιαγιάς είναι το αγαπημένο των celebrity κοριτσιών

Πλανήτης Hollywood: οι celebrity με τα πιο άσχημα πόδια (φωτός)