Tα δίδυμα των Brangelina στην παιδική χαρά

Γωγώ Φούντα
Tα δίδυμα των Brangelina στην παιδική χαρά

Mήπως και ξαποστάσει λίγο η διάσημη μαμά τους!

Μπορεί να είναι δύο από τα πιο διάσημα παιδιά του κόσμου, αλλά κάποιες φορές έχουν την ανάγκη να ζήσουν ως φυσιολογικοί άνθρωποι. Ο λόγος για τα δίδυμα των Brangelina, Κnox και Vivienne, τα οποία εθεάθησαν σε παιδική χαρά της California με ένα τσούρμο από νταντάδες να τα ακολουθούν.

Η διάσημη μαμά τους, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προτίμησε να μείνει στο πολυτελές αμάξι της οικογένειας και να κάνει κάποια επαγγελματικά τηλέφωνα. 'Η ήταν όντως πολύ απασχολημένη με δουλειές, ή πολύ απλά η Angelina έχει αρχίσει να κουράζεται με τόσα παιδιά και προτίμησε να περάσει λίγες ξεκούραστες ώρες.

Τα δίδυμα, τα οποία όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο μοιάζουν στους διάσημους γονείς τους, φαίνονταν πολύ ευδιάθετα, ενώ η Vivienne η οποία είναι μάλλον και η κοινωνική της οικογένειας, έπαιζε με μία μικρή της φίλη. Εν αντιθέσει με την μεγαλύτερη αδερφή της Shiloh, η μικρούλα, η οποία θα κάνει και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο πλευρό της μαμάς της στην ταινία Maleficent, είναι πολύ πιο κοκέτα ενώ φαίνεται να λατρεύει το ροζ και τα φορέματα. Ο δίδυμος αδερφός της από την άλλη, προτίμησε να παίξει μόνος του, ενώ η ομοιότητά του με τον διάσημο μπαμπά του Brad, είναι θα λέγαμε εκπληκτική.

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie- Brad Pitt:Δύο από τα παιδιά τους στα βήματά τους

H Angelina Jolie μιλάει για την 14χρονη από το Πακιστάν που οι Ταλιμπάν πυροβόλησαν στο κεφάλι

Jennifer Aniston: Κάλεσε στο γάμο της την μαμά του Brad!