Demi Moore: «Είμαι έτοιμη να ξαναερωτευτώ»

Demi Moore: «Είμαι έτοιμη να ξαναερωτευτώ»

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να πήρε πια απόφαση το χωρισμό

H Demi Moore θέλει να ξαναερωτευτεί. Η 49χρονη σταρ επιτέλους φαίνεται να συμβιβάζεται με το τέλος του γάμου της με τον κατά πολύ μικρότερό της Ashton Kutcher - ο οποίος έληξε το Νοέμβριο του 2011 ύστερα από 5 χρόνια.

Η ηθοποιός θέλει ξανά ρομάντζο στη ζωή της. Δηλώνει μάλιστα πως «Δεν είμαι απεγνωσμένη για να ξαναβγώ ραντεβού, απλά είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο κάτι που είναι καλό βήμα. Θέλω να βιώσω κάτι νέο. Θέλω να ξαναερωτευτώ».

Η Demi συνειδητοποίσησε επίσης ότι ο Ashton είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Mila Kunis κάτι που την έκανε να θελήσει ακόμη περισσότερο να προχωρήσει.

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον της δήλωσε στο OK! magazine των ΗΠΑ: « Η Demi κατάφερε να μετατρέψει μία γωνία σε κύκλο. Αναγκάστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έρθει σε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα. Όσο και να την πονά να βλέπει τον Ashton ερωτευμένο με την Mila, καταλαβαίνει πως αυτό είναι το έναυσμα που θα την κάνει να δεχτεί το οριστικό τέλος και να προχωρήσει. Πάντα έλεγε και πίστευε βαθιά πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον Ashton οπότε δεν είναι εύκολο να τον ξεχάσει από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι αποφασισμένη να το κάνει όμως!»

Διαβάστε ακόμη:

Demi Moore: υπογράφει τη δική της σειρά καλλυντικών

Οι 12 πιο ανθυγιεινές συνήθειες του Hollywood!